Haberler

Adanaspor-Altınordu maçının ardından

Güncelleme:

Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Altınordu'yu 1-0 mağlup eden Adanaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, son 3 lig maçında sadece 1 gol yediklerini ve bunun sevindirici olduğunu söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Altınordu'yu 1-0 mağlup eden Adanaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, son 3 lig maçında sadece 1 gol yediklerini ve bunun sevindirici olduğunu söyledi.

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, zorluk derecesi yüksek bir maçı zor da olsa kazanmayı bildiklerini belirtti.

Verilen mücadelen ve oynanan oyundan son derece memnun olduğunu kaydeden Karafırtınalar, "Son üç lig maçında bir tane gol yedik. Rakibe daha az pozisyon veriyoruz. Bu daha da sevindirici. Sadece iki tane pozisyon verdik onları da karambolden verdik. Bizim daha fazla pozisyon bulduğumuzu düşünüyorum." dedi.

İlk yarıda golü bulabileceklerini ancak ikinci yarıya 0-0 girerek Altınordu'yu oyuna ortak ettiklerini aktaran Karafırtınalar, "İkinci yarının ortalarında bir 20 dakika var ki ben çok büyük keyif aldım. Büyük ihtimalle seyredenler de keyif aldı. Oyuncularıma dedim ki oyunun büyüsüne kapılmayın. Altınordu bu ligin her zaman dengelerini bozabilecek bir takım. Böyle bir maçı kazandığımız için son derece mutluyum." ifadelerini kullandı.

Eroğlu: "Toparlanmamız gerekiyor"

Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ise, maçın her iki takım açısından kritik bir karşılaşma olduğunu ifade ederek, takım olarak deplasmanda başarılı bir sezon geçirmediklerini söyledi.

Maçın ilk yarısında, topa sahip oldukları zamanlarda sonuçlandırma adına pozisyon yakalayamadıklarını dile getiren Eroğlu, şöyle konuştu:

"Belli dakikalardan sonra oyunun ritmini topa sahip olarak devam ettirmemiz gerekirken, ikinci yarı ister istemez yaptığımız pas hataları ve bir çok oyuncumun oyunda düşmesi rakibe bir avantaj sağladı. Golü biz atsak belki biz kazanabilirdik ama rakip, duran toptan golü buldu ve kazandı. Bu anlamda üzgünüz. Toparlanmamız gerekiyor. Bu sene istediğimiz gibi sonuçlar alamıyoruz. Lig hızlı bir şekilde ilerliyor ve hata affetmiyor. Adanaspor'u buradan tebrik ederim."

Kaynak: AA / Spor

Sait Karafırtınalar Adanaspor Altınordu Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title