Haberler

Duayen hakemler skandal kararı yorumladı: Galatasaray'ın penaltısı tekrar edilmeliydi

Güncelleme:

G.Saray'ın 2-1 kaybettiği Beşiktaş derbisinde Mohamed'in kaçırdığı penaltı vuruşundan önce iki takımın futbolcuları da ceza sahasına girdi. Deniz Çoban, Erman Toroğlu, Selçuk Dereli, Deniz Ateş Bitnel gibi duayen hakemler, penaltının tekrar edilmesi gerektiğini ifade etti.

Galatasaray, Beşiktaş'a 2-1 mağlupken 81'de penaltı çaldı. Vida'nın yerde eliyle müdahale ettiği pozisyonda hakem penaltıyı verdi. Penaltı kararını yorumcular doğru buldu. Kaçan penaltıda ise skandal bir olay yaşandı. Mohamed'in vuruşundan önce iki takımın futbolcuları ceza sahasına girdi. İlk önce Umut Meraş'ın adım attığı görüldü.

Duayen hakemler skandal kararı yorumları: Galatasaray'ın penaltısı tekrarlanmalıydı

"HAKEMİN GÖRMESİ GEREKİRDİ"

İşte hakemlik yapmış yorumcuların değerlendirmeleri:

Erman Toroğlu : Galatasaray'ın penaltısının tekrarlanması gerekiyordu. Tam 3 oyuncu ceza sahasına giriyor.

Selçuk Dereli: Bu penaltı tekrar edilmeliydi.

Deniz Çoban : Galatasaray'ın kullandığı penaltı atışı sırasında her iki takım oyuncularından da ceza sahasına girenler vardı. Atış tekrar edilmeliydi. Önce Umut Meraş adımını atmış. Hakemin bunu görmesi gerekiyordu.

Deniz Ateş Bitnel: Ersin'in kurtardığı penaltı kesinlikle tekrar edilmeliydi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mostafa Mohamed Erman Toroğlu Galatasaray Deniz Çoban Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (23)

Hüseyin Bendeş:

GS çok beleş maç kazandı yukarda duayen hakem dediniz şahıslar ne skandal kararlara imza attılar şimdi çıkmışlar penaltı gol olmayınca tekrarlanmalıdır diyor lar Galatasaray gol atana kadar penaltı verilmeliydi degilmi siz türk futbolunun şaibeli isimlerisiniz bırakın duayenligi

90
82
yanıtYanıtla
Yunus Aksoy:

Maçı nerenle izledin ona göre konuşalım tff kuralları bellidir furbolcu topa vurmadıkça ceza sahası çizgisini geçemezsin penaltı atışında bunun için duayen olmaya gerek yok aynısı Beşiktaş'ın başına gelse ortalığı yıkmıştınız.Kurallar üzerinden konuşuyorum yoksa kaçan penaltıya ve Ersin'in kurtarışına itirazım yok çizgi dışında olması gerekenler top ayaktan çıkmadan cezasahası içindeler gözünle izlersen görürsün

yanıt0
yanıt0
öncevatan :

EVET GALATASARAY GOL ATINCAYA KADAR PENALTI TEKRAR EDİLMELİYDİ. :))) BEŞİKTAŞIMIZI TEBRİK EDİYORUM. ŞAMPİYON KARAKARTAL.

103
61
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Ne Gs yi ne de BJK yı hatta 4 büyük hiçbirini sevmem. tarafsız bir yorum yapacak olursam. Atamayınca iptal edilsin. Atsaydı da aynı şeyi söyleyecekmiydiniz? Bu şekilde kaç tane penaltı iptal edilmedi. Söz konusu GS olunca iptal edilsin. Bir Sivaspor, veya Eskişehirspor veya Konyaspor Adana takımı Ankara takımı olsa kimse den ses çıkmazdı.

97
34
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

diyosun

yanıt7
yanıt20
Tanju BAŞAR:

Geçen hft trabzon fenerbahce maçında ceza sahasına Trabzonlular futbolcu girdi ama yazan yok.gs olunca yazın.bize olunca yok biraz adam olsanız o tv lere çıkmazsın iz

85
39
yanıtYanıtla
SÜLEYMAN SAKALLI:

Avrupa GS den daha iyi mücadele eden hangi takım var bjk ağlama lı futbol oynuyor geçen sene yalvararak şampiyon oldular hataya 6 at ondan sonra gel bu ülkede şike yok de bjk ye sesleniyorum en büyük şike bugundek bjk yapmıştır Avrupa da 0 çek geburda ben futbol oynuyorum de hadi oradan beleşciler

yanıt1
yanıt3
Burak Ergül:

Galatasaraylı hakemlere sorarsan tabii tekrar edilmeli derler . Böyle bütün penaltılar tekrar edilsin eşit davranılsın herkes kabul eder . Bir kural ihlali olunca galatasaraya hemen kurallar hatırlanıyor ama bjk yada fbye olunca geçti borun pazarı vs vs deniliyor .

73
45
yanıtYanıtla
EVO20 :

6S'liler yine bildiğimiz gibi. 6S atana kadar tekrar edilmeliydi derler bunlar :D

75
39
yanıtYanıtla
Mete Armut:

8taş yine hakemin hatasıyla galip geldi. 8taşlılarda bildiğimiz gibi. Hatayı yine geçerli kural zannedip ısrarla savunuyorlar.

yanıt16
yanıt49
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title