Haberler

Barcelona paramparça! Real Madrid, El Clasico'da şov yaptı

Güncelleme:

İspanya La Liga'nın 10. haftası El Clasico'ya sahne oldu. Nou Camp'ta oynanan mücadelede Barcelona, Real Madrid'e 2-1 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Real Madrid puanını 20'ye çıkararak liderliği yükseldi. Katalan devi ise kötü gidişe son veremedi ve 8. sırada kaldı. Öte yandan Eflatun-beyazlılar, 1965'ten sonra bir ilke imza atarak Barça'ya karşı üst üste 4. zaferini elde etti.

Dünyanın gözünün çevrildiği El Clasico'da kazanan Real Madrid oldu. Eflatun-beyazlılar, Barcelona'yı sahasında 2-1 mağlup etti.

BARCELONA, REAL MADRİD'E KARŞI 5 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Real Madrid'e galibiyeti getiren goller, 32. dakikada Rodrygo'nun asistinde David Alaba ile 90+4. dakikada Vazquez'den geldi. Barcelona'nın tek golünü ise 90+7. dakikada Agüero kaydetti. Bu sonucun ardından ligde zirveye oturan Real Madrid, 1965'ten sonra ilk kez üst üste 4 El Clasico zaferi yaşadı. Barcelona ise La Liga'da oynadığı son 5 Real Madrid maçında galibiyet alamadı ve 2008'den bu yana ilk kez böylesine kötü bir seriyi yaşadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid El Clasico Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (1)

Şahin Seven :

Yalnız maç 2-1 bitti Real aldı. 90da barça attı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title