Haberler

Sponsorlar Kaçtı! Efsane Pilot Schumacher'in Ailesi Perişan Durumda

Güncelleme:

Formula 1 efsanesi Michael Schumacher'in tedavi masrafları 25 milyon euroyu buldu. Sponsorlar kaçtı, aile ise perişan oldu.

Geçirdiği kayak kazasının ardından halen rehabilitasyon süreci geçiren bitkisel hayattaki Michael Schumacher'in tedavi masrafları için 25 milyon Euro harcandığı ortaya çıktı. Sponsorlar kaçtı, aile ise perişan durumda.

MASRAFLAR 25 MİLYON EURO

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Formula 1 dünyasının tartışmasız efsanesi olan Michael Schumacher, Aralık 2013'te Alpler'de kayak yaparken kaza geçirdi. 'Öldü' dedikoduları, spor dünyasına ateş gibi düştü. Ancak o yarışlardaki inatçılığını yaşam savaşında da gösterdi, pes etmedi. Tedavi üstüne tedavi gören, 5 ameliyat geçiren Schumacher'in haftalık rehabilitasyon masrafı 191 bin euroya çıktı. Diğer tedavi masraflarıyla birlikte tam 25 milyon euroyu bulan ödeme, Schumacher ailesini zor durumda bıraktı. Alman pilotun tedavi sürecinde 15 sağlık uzmanının görev aldığı belirtildi.

SPONSORLAR KAYIPLARA KARIŞTI

Durumunun stabil olduğu belirtilen Schumacher'in hareketsiz olduğu ve konuşamadığı belirtildi. Günlük tedavi sürecinin, kendisinin yaşamsal işaretlerini incelemek, temizliğini yaparak mikrop kapmasını engellemek üzerine kurulu olduğu ifade edildi. Sponsorları Ferrari, Mercedes-Benz ve Alman yatırım firması Deutsche Vermögensberatung, kask üreticisi Schuberth, saat markası Audemars Piguet, su markası Rosbacher, tekstil markası moda Navyboot gibi 20'a yakın sponsor, kayıplara karıştı. Düşene de bir tekme atan sponsorlar, Schumacher hayranlarını da kızdırdı.

2 YILDA 3 MALİKANE SATILDI

Michael Schumacher'in menajeri Sabine Kehm, sponsorların kaçtığını kabul etti. Dünyanın en önemli markalarının, efsaneyi yarı yolda bırakması nedeniyle Schumacher ailesi, malikaneleri satışa çıkardı. 2 yılda 3 malikane, 23 milyon euroya satıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Formula 1 Spor Haberler

500

Yorumlar (71)

Manisa:

Siradan bir ciftciyim..ama f1 yildizini yillardir takip ederdim.montecarlo rallisinde 21 siradan baskayip ilksiralara kadar yuksrlmisti hic inutmam.cocuklunu okumustum yani sevmistik.herseyde bi hayir vardir.benim ailemdende 3aydir yogun bakimda ailesini anlayabiliyirum.ALLAH neylerse guzel eyler......

91
0
yanıtYanıtla
Abdullah:

La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim. ( Güç ve Kuvvet Allah''a mahsustur yalnızca onun yardımıyla elde edilir. ) Fani dünya zenginliğe , güzelliğe , konuma güvenmemek lazım işte bu haber de ibretlik anlayana . . .

66
1
yanıtYanıtla
Cimcik..:

Turk vatandasi olsaydi 1 TL odemezdi.. iste buyuk ulkemin farki.. onlar gelismis ama bizim gonlumuz zengin.. ENSAR ulkeyiz biz.. Reis var problem yok..

4
57
yanıtYanıtla
Ercan:

Avrupa milletleri böyle birşey işte herşey iyiken herkes yanında. düştün mü hiçkimse yok. klasik Avrupalı karakteri. .

6
38
yanıtYanıtla
kürşad:

kolayı var çeksinler fişini. . . .

2
42
yanıtYanıtla
56:

Cok iyimser bir görünüşü vardi. Onca yarışın hem galibi hem favorisiydi o varsa birinci belliydi. Onca hiz tutkusuna karsi kayakta bu duruma dusmek gerçekten ibretlik Allah şifa nasip etsin .. hepimizede ibret olsun ..

38
0
yanıtYanıtla
Beşkaza:

Keşke ssk lı bi işe girseymiş

30
1
yanıtYanıtla
yaz kizimMobil-ANDROID:

yaaa shumi ne oldum değil ne olacağım diyeceksn. etme bulma dünyası bugün varsın yarin yoksun... sponsorlarinda artik senin durumunu tahmin edip kacmislar... demekki karun gibi zenginde olsan Allah cc. isterse o paraları yok eder iste... Neyse iyi insansın umarım duzelirsinde bundan Allah için yasarsin

23
0
yanıtYanıtla
ASABİ:

SIRADAN BİR İNSANA ACABA O KADAR MASRAF EDERLERMİYDİ? SONU NE OLURDU

19
3
yanıtYanıtla
Serdar:

Schumacher Almanlarin iyilerindendir, üzgünüz ama yapacak bir sey yok. Düsenin dostu olmaz deyimi ne kadar dogru.

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title