Haberler

Son Dakika: Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığından istifa eden Uğur Dündar, göreve geri döndü

Güncelleme:

Son dakika: Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Divan Kurulu başkanlığını bıraktığını açıklayan Uğur Dündar, bu kararının üstünden bir süre geçtikten sonra göreve devam edip etmeyeceğini oylamaya sundu. Oylama oy çokluğuyla kabul edilirken, uzun süre Dündar aleyhine tezahürat yapıldı.

Fenerbahçe'de divan kurulu başkanı Uğur Dündar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla görevi bıraktığını açıkladı. Dündar daha sonra istifasını kongre üyelerine sundu ve oy çokluğuyla göreve devam etmesine karar verildi.

"AĞIR BEDELLER ÖDEDİM"

Uğur Dündar sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bir Cumhuriyet sevdalısı olarak hayatım boyunca Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerledim. Fenerbahçe'ye de köklerini Kuvayı Milliye'den aldığı için gönül verdim. Doğru bildiğim yolda ilerlerken ağır bedeller ödedim, ama yılmadım.12 yıldır ana akım televizyonlarda çalıştırılmadım.

Son Dakika: Uğur Dündar, Fenerbahçe Divan Kurulu başkanlığını bıraktı

"MUSTAFA KEMAL'İN ASKERİ OLACAĞIM"

Hayat felsefem hep onurlu yaşamak, çocuklarıma şerefli bir soyadı bırakmak oldu. Yüksek Divan Kurulu Başkanlığını da Cumhuriyetin Feneri olduğu için kabul ettim. Bugün de bu görevi bırakmaya karar verdim. Ölünceye kadar Mustafa Kemal'in askeri olacağım, bedeli neyse ödeyeceğim." ifadelerini kullanmıştı. Dündar, 1.5 saat sonra göreve geri döndü.

Son Dakika: Uğur Dündar, Fenerbahçe Divan Kurulu başkanlığını bıraktı

KENDİNİ OYLAMAYA SUNDU

Daha önce sosyal medyadan görevi bıraktığını açıklayan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, kendisinin göreve devam edip etmemesi yönünde oylama yaptı. Oylama oy çokluğuyla kabul edilirken, uzun süre Dündar aleyhine tezahürat yapıldı. Dündar daha sonra yeni bir paylaşım daha yaptı.

Son Dakika: Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığından istifa eden Uğur Dündar, göreve geri döndü

Kaynak: Haberler.com / Spor

Uğur Dündar Fenerbahçe Spor Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (12)

erman genç :

Aaay Canım benim İstiklal Gazisi gibi anlatmış kendini Maşallah neler yapmış, Ömrün Lokantalarda Böcek aramakla geçti görevin oydu senin, milleti uyuttun Bankalar Hortumlanırken

70
4
yanıtYanıtla
Cry:

O da sonradan ortaya çıktı ya. Para verip rakip işletmeye baskın yapılmış hep. Depremde yayın kapanınca gülmelerimile gerçek aşikar oldu .

yanıt36
yanıt3
Gürkan YALÇIN:

Bunlar değişik adamlar Fenerbahçe divan kurulu ile Mustafa Kemal'in askeri olmanın arasındaki bağlantı nedir ??

63
6
yanıtYanıtla
Ilhan Kahraman:

Ben şahsen kendisini gördüğümde yoruluyorum yeter artık kardesim gidin oralardan insanları bıktırmayin artik

59
5
yanıtYanıtla
medcan:

Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu ülkenin her ferdinin bir değeridir, ama siz bunu istismar ederek bir kesimi ötekileştirme çabalarınızdan asla vazgeçmiyorsunuz. Siz sizin gibilerin Gazi'yi anlayamadığınızı özümseyemediğinizi düşünüyorum. Fenerbahçe kongresi ile Atatürk'ün ne alakası var. Tavuklar çiçek açmış Ellerinde poğaça Madem yüzme bilmiyordun Niye çıktın ağaca Alakaya maydonoz Bu ne biçim lacivert Ben seni çok özledim Yaşasın cumhuriyet

56
8
yanıtYanıtla
Vahdettin Bayram:

şov demiştim....dönerek tekrar şov yaptı....

56
4
yanıtYanıtla
Vahdettin Bayram:

şov.........

50
3
yanıtYanıtla
Engin Özkaya:

Abdullah Avcı hayırlı olsun şimdiden şampiyonluk hasretine devam

24
2
yanıtYanıtla
Engin Özkaya:

Abdullah Avcı hayırlı uğurlu olsun şampiyonluk hasretine devam

17
4
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Montella ne oldu...

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title