Haberler

Son Dakika: TFF Başkanı Nihat Özdemir koronavirüse yakalandı

Güncelleme:

Son dakika: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in koronavirüs testi pozitif çıktı.

Federasyonun resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Nihat Özdemir'in yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Genel sağlık durumu iyi olan Başkanımızın tedavi ve karantina süreci başlamıştır. Başkanımız Nihat Özdemir'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlığına kavuşarak bir an önce aramıza dönmesini temenni ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Servet Yardımcı Nihat Özdemir Koronavirüs Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (5)

YORGUN:

ÇALDIRDIĞIN KUPAMIZIN, ANADOLU TAKIMLARINI HİÇE SAYIP ISMARLAMA BİR TAKIMI ŞAMPİYON YAPMANIN, GİZLİCE OTEL ODALARINDA YAPTIĞIN TOPLANTILARIN AHI TUTTU.

1
0
yanıtYanıtla
ENİS:

ZENGİNLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ

0
1
yanıtYanıtla
HALK:

Korunun korunun lastik takın lastik

0
0
yanıtYanıtla
MEMET33:

BUNLAR ALDATMACA, BEN BUGÜNE KADAR HİÇ BİR ÜST DÜZEY ADAMIN HASTALANIP ÖLDÜĞÜNE TANIK OLMADIM. SPOR, SİYASET, MAGAZİN VE DİĞER. . . OLAN GARİBİM SAĞLIK GÖREVLİLERİNE OLUYOR. GERİSİNİN HASTALANMASI HEP YALAN DOLAN. . .

0
0
yanıtYanıtla
YORGUN:

ÖNCE HAYALLERİNİ SONRA DA KUPALARINI ÇALDIĞI ÇOCUKLARIN AHI TUTMUŞ OLMALI. HİÇ ÜZÜLMEDDİM DOĞRUSU; ÇÜNKÜ O BİZİ ÇOK ÜZDÜ.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title