Haberler

Son Avrupa Şampiyonu Bayern Münih, Ali Akman'ı takip ediyor

Güncelleme:

Bursaspor'da 8 maçta 7 gol 1 asistlik performans gösteren Ali Akman, Avrupa devlerinin radarında. 18 yaşındaki golcüyü son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Bayern Münih yakından takip ediyor. Genç yıldızı alıp tecrübe kazanması için kiralamayı düşünen Alman ekibinin bir yetkilisini milli arada Bursa'ya göndereceği ifade edildi.

TFF 1. Lig'in 8. haftasında Boluspor'u 4-2 mağlup eden Bursaspor'da Ali Akman ismi yükselmeye devam ediyor. Yeşil-Beyazlı takımın 4 golünün 2'sine imzasını atan 18 yaşındaki futbolcu gol sayısını 7'ye çıkarttı. 8 haftada 7 gol, 1 asistlik performansıyla dikkat çeken Ali Akman'ın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Bursaspor Kulübü'nün, genç futbolcunun sözleşmesini uzatması için tekrar görüşme yapması beklenirken Avrupa'nın devleri de Ali Akman'ı yakın takibe aldı.

DEVREDE İŞ BİTECEK

Bayern Münih'in genç futbolcu için devrede olduğu bildirildi. Ali Akman'ı alıp kiralayarak gelişimini takip etmek isteyen Alman ekibi, Milli arada bir kulüp temsilcisini Bursaspor'la görüşmek üzere Türkiye'ye yollayacak. Bursaspor'un da sözleşme uzatmaya yanaşmayan futbolcuyu devre arasında yüksek bir rakamla satmayı düşündüğü gelen haberler arasında.

"YUNUS ALTUN: ALİ AKMAN YILDIZ OLACAK

Bursaspor'un en son Süper Lig'e yükseldiği unutulmaz kadronun önemli isimlerinden biri olan Yunus Altun, Ali Akman'ı yorumladı.

1. Lig'de 3 kez gol kralı olan, kariyerinde 200'den fazla golü olan ve şimdilerde antrenörlük yapan Yunus Altun, Ali Akman'ın önemli bir cevher olduğunu vurguladı. Altun, "Ali Akman son yıllarda gördüğüm en önemli yetenek. Nereye koşacağını çok iyi biliyor. En önemli özelliği ise gol vuruşlarındaki soğukkanlılığı. Son vuruşu yaparken çok tecrübeli bir forvetin sahip olduğu sakinlikte. Elbette gelişmesi ve çok çalışması gerekiyor. Ancak Türk futbolundaki, 'Golcü yetişmiyor' algısını kırabilecek seviyede. Ankaraspor'da Erdem Çetinkaya, Bursaspor'da Ali Akman... Bu oyuncuların üzerine gidilmesi ve kazanılması gerek" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Bursaspor Ali Akman Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Dogukan:

Bu çocuğun muhtemelen basında çok sağlam ekipleri var. Kimsenin ilgilendiği yok herifle. Dün GS''ye transfer oluyodu önceki gün FB''ye. Bugün Bayern Münih :D Geçin bu işleri topçu falan değil.

4
8
yanıtYanıtla
Kukari Badi:

Bizden 5-6 milyon euroya alıp 50-60 a birilerine okuturlar. Bursaspor da transfer yasağı olmasa bu çocuğu kimse fark etmezdi ama neyse.

6
0
yanıtYanıtla
ALİ:

Futbol otoritesi filan değilim ama birkaç defa da olsa seyrettiğim Ali Akman şişirildiği kadar değil . Süper ligde bile sıradan bir futbolcu olarak kalır .

0
4
yanıtYanıtla
ali can:

meyve veren ağaç taşlanır derler ne oldu zorunamı gitti 18 yaşındaki türkiyenin çocuğuna verilen değer sana 2 koyuın verseler merada otlat diye ikisinide kaybedersin aldın sanırım cevabını .

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title