Haberler

Sen neler diyorsun Ismael! Hatay mağlubiyetinin faturasını futbolculara kesince ortalık karıştı

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Hatayspor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Futbolcularının performansına dikkat çeken Fransız hoca, "Bazı oyuncuların Beşiktaş'ta oynamanın ne olduğunu anlaması gerekiyor. Elimizden geleni vermediğimizin kanısı var bende." dedi. Valerien Ismael'in futbolcularını suçlayıcı bu tavrı Beşiktaş taraftarının tepkisini çekti.

Beşiktaş'ın Hatayspor'a 2-1 mağlup olduğu maçın ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü Valerien Ismael, açıklamalarda bulundu. Fransız hoca mağlubiyetin faturasını futbolcularına kesti.

"BEŞİKTAŞ'TA OYNAMANIN NE OLDUĞUNU ANLAMALARI GEREKİYOR"

Valerien Ismael maç sonu yaptığı açıklamada, "Şok edici bir durum. Durumu analiz edeceğiz. Yeterince agresif değildik. Oyuncu tarafında Beşiktaş'ta oynamanın ne anlama geldiğini daha iyi anlamak gerekiyor. Herkesin kendi sorumluluğunu alması gerekiyor. Bu performansı kabul edilebilir bulmuyorum. Bazı oyuncuların Beşiktaş'ta oynamanın ne olduğunu anlaması gerekiyor. Elimizden geleni vermediğimizin kanısı var bende." dedi.

"HERKESİN SORUMLULUK ALMASI LAZIM"

Ismael ayrıca, "Bazı oyuncularımızın performans yeterli değil. Bir, iki futbolcu değil, genel beklentimiz daha fazla. Herkesin sorumluluk alması lazım, ben de kendime düşen sorumluluğu alıyorum. Futbolcunun görevi saha içidir. Saha içindeki performansın karşılığının, Beşiktaş'ta oynamak olduğunun farkına varılmalı. Bu maçı analiz edeceğiz. Biz Beşiktaş'ız, bu maçı kaybetmeyi beklemiyorduk." ifadelerini kullandı.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Valerien Ismael'in futbolcularını suçlayıcı bu tavrı sosyal medyada Beşiktaş taraftarlarının tepkisini çekti. Siyah-beyazlı renklere gönül verenler, Ismael'in bu sözleri sonrası hocaya yönelttikleri istifa çağrılarını yineledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Valerien Ismael Hatayspor Beşiktaş Spor Haberler

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir? İstihare namazı nasıl kılınır? İstihare namazı kaç rekat? İstihareye nasıl yatılır? Rüyada gül görmek ne anlama gelir? Rüyada kırmızı gül görmenin anlamı nedir? SearchGPT nedir? SearchGPT nasıl kullanılır, özellikleri neler? Koç kadını ve Terazi erkeği uyumlu mu? Koç kadını ve Terazi erkeği aşk uyumu nedir? Koç kadını ve Terazi erkeği anlaşabilir mi ? Çakal kaza mı yaptı? Rapçi Çakal nerede kaza yaptı, ne oldu? Kamala Harris kimdir? Kamala Harris kaç yaşında, nereli? Kıyma 4. Sezon 2. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Kıyma dizisi nerede yayınlanıyor, konusu ne? Emekli maaş farkları ne zaman yatacak Emekli maaş farkları yattı mı, nasıl sorgulanır? 4A, 4B, 4C emekli maaş farkı sorgulama ÖTV indirimi gelen araçlar hangileri? ÖTV indirimi hangi araçları kapsıyor ? ÖTV indirimi fiyatları ne kadar düşürecek?
Bazı il ve ilçeleri sayıp 'Sizden nefret ediyorum' diyen Mardinli Marilyn Monroe hakkında suç duyurusu

Bazı il ve ilçeleri sayıp "Sizden nefret ediyorum" diyen Mardinli Marilyn Monroe hakkında suç duyurusu

500

Yorumlar (4)

TT:

Bende faturayı Sergen i elinde tutamayan yönetime kesiyorum...

14
4
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Yazik süper bir kadro kaleci haric fakat böyle bir antrenör ,yemin ederim getir yilmaz vural ver takimi catir catir oynatir

13
1
yanıtYanıtla
Cihat ÖZER :

yalan mı peki oyuncu canını dişine takacak. kalitesini bjk oyuncusunun oynaması gerektiği gibi oynamazsa hoca napsın.baştan dedim şenol hocayı getirin de dedik. napalim artık başkan gittin ucuz hoca diye getirdin. ucuz etin yahnisi bu kadar olur.

9
3
yanıtYanıtla
Fatih :

şu mantıktan kurtulun kardeşim. canını dişine takacak demek ne demek? sistem olacak sistem. ortaya bir sistem koymazsan futbolcuda bunu görürse sonuç böyle olur. at mı bu futbolcular sağa sola koşacak.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title