Haberler

Semt77 Yalovaspor'da idari yapılanmaya gidildi

Güncelleme:

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Semt77 Yalovaspor'da başantrenör Hakan Yavuz genel koordinatörlük, yardımcı antrenör Gökhan Güney ise başantrenörlük görevine getirildi.

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Semt77 Yalovaspor'da başantrenör Hakan Yavuz genel koordinatörlük, yardımcı antrenör Gökhan Güney ise başantrenörlük görevine getirildi.

Semt77 Yalovaspor Kulübü Başkanı Orbay Tuna, İl Gençlik Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlediği toplantıda, takımda idari yapılanmaya gidildiğini söyledi.

Başkan Tuna, başantrenörlükten genel koordinatörlüğe getirdikleri Hakan Yuvuz'un, bütün yapılanmanın başında hem A takım hem de altyapıdan sorumlu bulunacağını, yardımcı antrenör Gökhan Güney'in de yeşil-kırmızılıların yeni başantrenörü olacağını belirtti.

Ligin ikinci yarısında iyi bir mücadele verip, gelecek sezon Avrupa kupalarında yer almak istediklerini aktaran Tuna, yeni görev değişikliğinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Tuna, "Güzel bir takım olduğumuzu biliyorum. Bütün oyuncularımıza inanıyorum. Hepsi bizim için kıymetli. İnşallah hepsi bizim altyapımıza ağabeylik, büyüklük yaparlar." ifadelerini kullandı.

Hakan Yavuz ise kendisine genel koordinatörlük görevini layık gören kulüp başkanı Orbay Tuna ve yönetimine teşekkür etti.

Ekibiyle başarılı olacaklarına inandığını vurgulayan Yavuz, şöyle konuştu:

"Belki hem altyapıya hem de A takıma ilaveler yapacağız. Oradaki destekler benim için çok önemli. A takımın başarısı altyapı için çok önemli. A takımımız bir vitrin. Onun için ben de yıllardır berber çalıştığım ve kendilerine inandığım teknik kadro ile devam edeceğim için kendimi şanslı hissediyorum. Bu bana yeni bir heyecan getirdi. Başantrenör olarak yaşadığımız, kazandığımız başarıları belki artık burada devam ettirme zamanı. Ben de böyle bir karar aldım. Yönetimle beraber uzun vadeli bir yola baş koyduk. Burada bunun iyi bir örneğini göstereceğime eminim."

Kaynak: AA / Spor

Basketbol Süper Ligi Hakan Yavuz Yalovaspor gençlik Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title