Haberler

Samsunspor Eski Futbolcuları İlkokul Öğrencileriyle Sokak Futbolu Oynadı

Güncelleme:

Samsunspor'un eski futbolcuları Adnan Güngör, İmdat Arslan, Mehmet Nas ve Musa Aydın, ilkokul öğrencileri ile düzenlenen etkinlikte sokak futbolu oynadı. Eski futbolcular, çocuklarla keyifli dakikalar geçirdi ve Samsunspor sevgisini aşıladı.

Samsunspor'un eski futbolcuları çocuklarla sokak futbolu oynadı

Gökhan İÇKİLLİ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUNSPOR'un eski futbolcuları Adnan Güngör, İmdat Arslan, Mehmet Nas ve Musa Aydın, ilkokul öğrencileri ile sokak futbolu oynadı.

Samusnspor'un eski futbolcuları Adnan Güngör, Mehmet Nas, Musa Aydın ve İmdat Arslan gibi eski futbolcuları İlkadım İstiklal İlkokulu tarafından düzenlenen 'Bu şehrin çocukları Samsunsporludur' etkinliğine katıldı. Etkinlikte çocuklarla birlikte sokak futbolu oynayan eski futbolcular, keyifli dakikalar geçirdi.

Çocukların Samsunspor çatısı altında birleşmelerinin çok güzel olduğunu belirten Samsunsporlu eski futbolcu Musa Aydın, 'Çok güzel bir ortam. Açıkçası bu kadar bir ortam beklemiyordum. Çocuklara Samsunsporluluğu daha da çok sevdiriyorlar. Okulumuz zaten Samsunsporlu. Hatta kalorifer petekleri bile kırmızı-beyazlı. Bu çok hoşumuza gitti. Bu Samsunlu olmanın bir gururudur. Çocukların ileriye dönük Samsunspor aidiyetinin olması, Samsunspor çatısı altında birleşmeleri, formalarını alıp maça gitmeleri, kulübe sahip çıkmaları güzel. İnşallah bu katlanarak ve güçlenerek devam eder' dedi.

Bu yaştaki çocuklara Samsunspor sevgisinin aşılandığını ifade eden Samsunsporlu eski futbolcu Mehmet Nas ise, 'Bizim adımıza güzel bir etkinlik oldu. Genç kardeşlerimizle bir arada olduk. Cıvıl cıvıl, neşe dolu, tamamen kalpleri tertemiz. Hepsi de doğup büyüdükleri şehrin formasıyla birlikte buradalar. Şimdilik küçük ama geleceğin büyük Samsunspor taraftarı olacaklar. Böyle bir etkinlikte olmak, eski dostlarla bir arada olmak bizim için güzel oldu. Bu etkinliği düzenleyenlere çok teşekkür ediyoruz. Genelde çocuklar büyük takımları tutarlar. En azından bu genç yaşta bu kardeşlerimize Samsunspor sevgisini aşılıyorlar. Onlara da teşekkür etmek lazım' diye konuştu.

Sokak futbolunun ardından eski futbolcular, minik öğrencilerin formalarını imzalayıp fotoğraf çekildi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Adnan Güngör Mehmet Nas Samsunspor Musa Aydın Aydın Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title