Haberler

Şamil Çinaz: "Galibiyeti Kaçırdık"

İstikbal Mobilya Kayserispor'un 33 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Şamil Çinaz, " 2 puanı elimizden kaçırdık" dedi.

İstikbal Mobilya Kayserispor'un 33 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Şamil Çinaz, " 2 puanı elimizden kaçırdık" dedi.

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 26.haftasında sahasında lider Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak milli araya 1 puanla giren İstikbal Mobilya Kayserispor'da kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanıyor.

Medipol Başakşehir maçı sonrası açıklama yapan Şamil Çinaz, " 2 puanı elimizden kaçırdık. Maça iyi başladık ve ilk yarım saat istediğimiz gibi baskılı oynadık. Pozisyon vermeyerek golü de bulduk. İlk yarının son 15.dakikası baskı yedik. O bölümleri daha iyi oynamamız lazımdı takım halinde. İkinci yarıda Başakşehir baskılı başlayacağı doğaldı. Beklenen bir şeydi ve bekliyorduk baskılı başlayacaklarını. Bundan sonra hedefimiz anı top kapıp anı ataklara çıkmaktı. Netice de o atakları da bulduk. Ama kalemizde pozisyonda verdik. Maçı 2-0, 3-0 bitirebilme pozisyonlarımız vardı. Maalesef değerlendiremedik. Son saniyede istemediğimiz ağır bir kararla maalesef beraberlikle yetinmek zorundayız. Önemli olan buradan yenilmeden ayrılmaktı bunu başardık ama galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Süper Ligin lider takımı karşı oynadık. İyi bir takıma karşı mücadele ettik. İyi bir mücadele ve performans çıkarttık. Hatalarımızdan ders çıkartıp inşallah bu önümüzdeki maçlarda daha çok puan alıp Kayserispor'u layık olduğu yere getirmek istiyoruz" diye konuştu.

Taraftarlara teşekkür

Son haftalardaki alınan başarılı sonuçlarda en büyük pay sahibi taraftarın olduğunu belirten Şamil Çinaz, " Bu maçla ilgili taraftara aynı bir parantez açmak istiyorum. Böyle 2-3 maçın izlemini vererek gidiyorum. Beşiktaş maçı, Göztepe maçı bize inanılmaz destek oldular. Bize inanılmaz itici güç oluyorlar. Bizi ateşliyor. Bu ambiyansı, bu taraftar sayısını bu coşkuyu bütün sezonu yansıtırsak inanın bizi Kayseri'de Türkiye'nin en iyi takımı geldi, yenemedi. Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında aldığımız neticeler ortada. Biz taraftarımızla birlikte birlik oluyoruz, bir güç oluyoruz. İnşallah onlarla birlikte Kayserispor'u sezon sonunda layık olduğu yere taşıyacağız" şeklinde açıklamalarda bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstikbal Mobilya Kayserispor Şamil Çinaz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title