Haberler

Sakarya: Sakaryaspor Yönetim Kurulu Görev Bölümü Yaptı

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Sakaryaspor'da Kulüp Başkanı Ömer Yazıcı, ligde kalma mücadelesi yapan bir takım değil, hedefi olan bir takım olacaklarını söyledi.

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Sakaryaspor'da Kulüp Başkanı Ömer Yazıcı, ligde kalma mücadelesi yapan bir takım değil, hedefi olan bir takım olacaklarını söyledi.

1 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e yükselen Sakaryaspor'da Yönetim Kurulu, görev bölümünü gerçekleştirdi. Sakaryaspor Kulübü Başkanı Ömer Yazıcı, Altyapı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, görev bölümü yapıldığını açıkladı. Başkan Yazıcı, yerel basında çıkan istifa haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Ben ve yönetim kurulumuz, görevinin başındadır. Bugüne kadar bize intikal eden bir istifa olmamıştır. Yönetimin idaresi ve yapısı, benim ve yönetim kurulumuzun kabulü ile gerçekleşmiştir" dedi.

Başkan Yazıcı, Sakaryaspor'un yeni Yönetim Kurulu'nun, Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Rıdvan Duran, Genel Sekreter Osman Kaya, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Ömer Kahveci, Amatörlerden Sorumlu Asbaşkan Abdullah Şen, İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Nuri Paker, Altyapı'dan Sorumlu Asbaşkan Gültekin Oba, Futbol Şube Sorumlusu Erol Şenkardeş ve Tesislerden Sorumlu Bahattin Küçük'ten oluştuğunu söyledi.

Sakaryaspor'un, Süper Lig'de hedefi olan bir takım olacağını söyleyen Ömer Yazıcı, "Transfer çalışmaları ile ilgili olarak herhangi bir duraksama yok. Aynı hızla devam ediyoruz. Sakaryaspor, ligde kalma mücadelesi veren bir takım değil, hedefi olan kalıcı bir takım özelliği taşıyacaktır. Bununla ilgili gerekli olan altyapı çalışmalarını yaptık. Bundan sonra ligde, Sakaryaspor ismi her zaman başarı ile anılacak" diye konuştu.

Fenerbahçeli Zafer Biryol ve Malatyasporlu Serkan Bensol ile görüştüklerini de kaydeden Başkan Yazıcı, görüşmelerin sonucunu netleşince açıklayacaklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title