Haberler

Rusya'nın forveti Artem Dzyuba'nın mastürbasyon yaparken çektiği video ifşa oldu

Güncelleme:

15 Kasım'da Uluslar Ligi'nde oynanacak Türkiye-Rusya Uluslar Ligi maçı öncesinde Rus takımında skandal yaşanıyor. Takım kaptanı Zenit'in forveti Artem Dzyuba'nın mastürbasyon yaparken çekilen videosu ifşa oldu ve bu nedenle milli takım takım kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.

Rusya Milli Takımı ve Zenit'in tecrübeli golcüsü Artem Dzyuba, skandal bir video ile gündeme geldi. Başarılı forvetin mastürbasyon yaparken çekilen videosunun sanal ortamda hızla yayılması, Dzyuba'yı bir anda gündemin zirvesine oturttu.

32 yaşındaki forvetin bu görüntüleri sonrası Rusya Milli Takımı'ndan kadro dışı bırakıldığı belirtildi. Dzyuba'nın menajeri de kadro dışı bırakılma bilgisini doğruladı.

Rusya'nın forveti Artem Dzyuba'nın mastürbasyon yaparken çektiği video ifşa oldu

"YORUM YAPMA GEREĞİ DUYMUYORUM"

Yaşanan bu olayın futbolla ve sporla alakası olmadığını söyleyen Rusya Milli Takımı Teknik Direktörü Stanislav Çerçesov, "Artem Dzyuba ile olan bu kişisel durumun sportif açıdan Rusya milli takımıyla hiçbir ilgisi yok. Bu nedenle, bu konuda ayrıntılı bir yorum yapma gereği görmüyorum. Futbol sahasında ve dışında, bu göreve çağrılan her futbolcunun davranışları, milli takımın düzeyine ve statüsüne uygun olmalıdır" dedi.

TÜRKİYE MAÇINDA FORMA GİYEMEYECEK

Dyzuba Rusya'nın 12 Kasım'da Moldova'yla oynayacağı hazırlık maçında, 15 Kasım'da Türkiye ve 18 Kasım'da da Sırbistan ile oynayacağı Uluslar Ligi maçlarında forma giyemeyecek. Takımda kaptanlığa yükseltilen tecrübeli golcünün ortaya çıkan görüntüsü, Rusya'da da büyük tepkiyle karşılandı. Gelen tepkiler üzerine Dzyuba Instagram hesabını da kapattı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024?
500

Yorumlar (7)

MİRO:

ADAM OYUN ÖNCESİ ANTREMAN YAPMIŞ BUNUN YADIRGANACAK NESİ VAR LOOOOO

17
9
yanıtYanıtla
ıhtıyar:

adam işini biliyo laaa, biz yaşlanduk artukun

14
1
yanıtYanıtla
Merve:

Terbiyesiz , utanmaz

yanıt1
yanıt0
Vatandaş:

Ozbir

10
4
yanıtYanıtla
Trapzonli:

Normal

6
7
yanıtYanıtla
KARA YILAN:

Elalem elektrikli araca uzay arabasına biniyor. Bu salakta el. arabasına biniyor

5
1
yanıtYanıtla
IŞIL:

Mastürbasyon ne demek bu yabancı cümlenin türkçesi ne adam eliylemi faulmu yaptı

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title