Haberler

Romanya Maça Çok Önceden Başlamış

Güncelleme:

Romanya'da asıl mücadele maçtan çok önce kendi oyuncularına karşı başlamış, hem de ilginç bir taktikle!

Türkiye ile 3 puan mücadelesine çıkacak olan Romanya'da asıl mücadele maçtan çok önce kendi oyuncularına karşı başlamış, hem de ilginç bir taktikle! Romanya'da yayın yapan Click.ro'nun haberine göre, İstanbul'da karşılaşm öncesi Anadolu Yakası'ndaki Marriot Otel'e yerleşen Romanya Milli Takımı'nın bu tercihinin tesadüf olmadığı ifade edildi.

Romanya Futbol Federasyonu tarafından hem maçın oynanacağı Şükrü Saracoğlu Stadı'na yakın olması nedeniyle hem de başta Adrian Mutu olmak üzere bazı futbolcuların karşılaşma öncesinde otelden ayrılıp İstanbul'un gece hayatına karışmasını engellemek istedikleri için bu lokasyonu seçtikleri öğrenildi. Haberde otelin İstanbul'un turistik bölgelerine yaklaşık 10 kilometre uzakta olduğu belirtilirken otelin de son derece lüks olduğu eklendi. Türkiye ve Romanya TSİ 20: 30'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Sporx.com / Spor

İstanbul Türkiye Romanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title