Haberler

    Rockets ve Warriors Konferans Finalinde

    Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) serilerinin 5. maçında rakiplerini mağlup eden Houston Rockets ile Golden State Warriors, Batı Konferansı finalinde eşleşti.

    NBA play-off'larına 2 maçla devam edildi. Batı Konferansı yarı final  5. maçında Utah Jazz'ı ağırlayan Houston Rockets, çekişmeli mücadelenin ardından  rakibini 112-102 yenerek seride 4-1 öne geçti ve adını finale yazdırdı.
    Rockets'ta 41 sayı, 10 asist ve 7 ribauntla galibiyette baş rolü  oynayan Chris Paul, play-off'lardaki sayı rekorunu da geliştirdi. James Harden 18  sayı, 4 ribaunt ve 4 asist, PJ Tucker ise 19 sayıyla galibiyete katkı sağlayan  diğer oyuncular oldu.
    Jazz'da Donovan Mitchell 24 sayı ve 9 asist, Alec Burks 22, Royce  O'Neale ise 17 sayıyla mücadele etmesine rağmen takımının yarı finalden  elenmesini engelleyemedi.
    Warriors üst üste dördüncü kez konferans finalinde
    Batı Konferansı'nın diğer yarı final mücadelesinde Golden State  Warriors, ağırladığı New Orleans Pelicans'ı 113-104'lük skorla geçerek seride 4-1  üstünlük sağladı ve finalde Houston Rockets'la eşleşti.
    Son 4 sezondur konferansında finale kalma başarısı gösteren  Warriors'ta Stephen Curry 28 sayı, 8 asist ve 7 ribaunt, Kevin Durant 24 sayı, 7  asist ve 6 ribaunt, Klay Thompson 23 sayı, Draymond Green 19 sayı, 14 ribaunt ve  9 asistle galibiyette pay sahibi oldu.
    Pelicans'ta all-star Anthony Davis 34 sayı ve 19 ribauntluk  performansıyla maçın en skoreri olurken, Jrue Holiday ise 27 sayı, 11 asit ve 10  ribauntla "triple-double" yaptı.
    Houston Rockets ile Golden State Warriors arasındaki Batı Konferansı  final serisinin ilk maçı, 15 Mayıs Salı günü Rockets'ın sahasında başlayacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Houston Rockets James Harden Chris Paul Utah Jazz Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title