Haberler

Rizespor'a 6 atan Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye olay gönderme

Güncelleme:

Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup etti. Maçı farklı kazanan sarı-kırmzılılar, galibiyetin ardından ezeli rakibi Fenerbahçe'ye "Fener Ağlama" tezahüratı yaptı.

Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u 6-2 yendi. Sarı-kırmızılılarda Kerem Demirbay hat-trick yaptı.

"FENER AĞLAMA"

Galatasaray'da 6-2 kazanılan Rizespor karşılaşmasının ardından tribünlerden, "Fener Ağlama" tezahüratı yapıldı. Rizespor ile oynanan maçın ardından Galatasaraylı taraftaralar, "Fener Ağlama" tezahüratları yaptı.

ASLAN LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Mücadeleyi 6-2 kazanan sarı-kırmızılılar, maç fazlasıyla ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde liderliğini sürdürmeyi başardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Rizespor Çaykur Spor Haberler

500

Yorumlar (27)

Ünsal Erol:

Fener niye agliyor onu anlamadım 6 gol olunca fenerden yedikleri 6 gol geldi zaaar

440
231
yanıtYanıtla
Ertan Demirel:

Aglama cikcik

yanıt36
yanıt23
Salih Kandıralı:

Ağla demiyorlar. Ağlama diyorlar iyi dinle.

yanıt80
yanıt48
VATAN SEVER:

Bu kadar akılları iste 6 atan bizdik hatta 6alatasaray diye bir slogan bulduk simdi 6 tane yediklerini hatirladilar sanirim

107
88
yanıtYanıtla
Ertan Demirel:

Konusma sikebahceli 7 kisiyle 7 takmistik size 7fenev cikcik seni

yanıt33
yanıt30
Goethegitme:

Nordsajlend

yanıt59
yanıt37
Mehmet Alper Hakan:

@Ertan Demirel Tüm herkes bas bas bağırıyor nasıl kollandığınızı hakemleri nasıl ayarladığınızı en gs li yorumcular bile artık açık açık söylüyorlar bu kadar da açık yapılmaz bu işler diye. ertan efendi hala fenere şike diyor. Gs ruhu bile şike ve düzenbazlık hala inkara yer arıyorlar. GS bu herseyi yapar ama başkasını suçlar

yanıt9
yanıt6
Serhat Arik:

Kapasiteniz bu kadar anca Rize’ye 6 altınca sesiniz cıkar. Geçen hafta Spartapragtan sonra sesiniz çıkmıyordu ne oldu gücünüz rizeyemi yetti.Kedicikler????????

122
69
yanıtYanıtla
Akin Koycu:

Sen Nordsjælland’den 6 yerken cok sesiniz cikiyordu Canim, tabi..

yanıt71
yanıt40
Alparslan Çapa:

Mac rams da oldu rize de deyil.onuda gectim rizede o berbat sahda oynasinlar görelim pardon gs sikayetde bulunmustuya rizenin stadi berbat diye hatda rize tff den uyari aldi stad yuzunden

63
37
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title