Haberler

Rıdvan Dilmen'in sorusuna İsmail Kartal'dan taraftarı mest eden yanıt

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kendisine "1988-1989 Şampiyon Fenerbahçe! Ya İsmail(Arap)! Bu takımı kıskandım ben! Sen Hocam?" diye soran eski takım arkadaşı Rıdvan Dilmen'e cevap verdi. Kartal, "Bu formayı sevenler kıskançlık nedir bilmezler; Fenerbahçe mutlu olsun bize yeter hocam." dedi.

Sezona 14'te 14 ile başlayan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, ünlü yorumcu ve eski takım arkadaşı Rıdvan Dilmen'in, "1988-1989 Şampiyon! Fenerbahçe Ya İsmail(Arap)! Bu takımı kıskandım ben! Sen Hocam?" sorusuna "Bu formayı sevenler kıskançlık nedir bilmezler." cevabını verdi.

"BU TAKIMI KISKANDIM BEN!"

Rıdvan Dilmen sosyal medya hesabından İsmail Kartal'ı etiketleyerek "1988-1989 Şampiyon Fenerbahçe! Ya İsmail(Arap)! Bu takımı kıskandım ben! Sen Hocam?" paylaşımını yaptı.

"FENERBAHÇE MUTLU OLSUN BİZE YETER"

İsmail Kartal, Fenerbahçe'den eski takım arkadaşının bu sorusuna, "Bu formayı sevenler kıskançlık nedir bilmezler; Fenerbahçe mutlu olsun bize yeter hocam." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen'in sorusuna İsmail Kartal'dan taraftarı mest eden yanıt

Rıdvan Dilmen'in sorusuna İsmail Kartal'dan taraftarı mest eden yanıt

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen İsmail Kartal Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title