Haberler

Rıdvan Dilmen ile Murat Kosova canlı yayında birbirine girdi: Devlet nişanı verilsin

Güncelleme:

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Alperen Şengün'ün NBA tarihinde triple double yapan en genç pivot olmasını Türk spor tarihinin en büyük başarısı olarak değerlendirirken "Devlet nişanı" verilmeli dedi. Bunun üzerine Dilmen'in birlikte program yaptığı moderatör ve yorumcu Murat Kosova araya girerek, "Büyük olay kabul ediyorum ama Türk sporu için bu olayı ilk 10'a almam." dedi.

TV8.5 ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında yorumcu Rıdvan Dilmen ve moderatör Murat Kosova küçük çaplı bir tartışma yaşadı.

"TÜRK SPORUNDA BENZERİNİ GÖRMEDİM"

Alperen Şengün'ün NBA tarihinde triple double yapan en genç pivot olmasının Türk spor tarihinin en büyük olayı olduğunu iddia eden Rıdvan Dilmen, "Dünyanın en önemli ligi, futbol dahil olmak üzere. NBA'de triple double yapan en genç pivot, bu inanılmaz bir olay! Devlet nişanı verilmeli. Ben Türk sporunda Alperen'in başarısını görmedim." ifadelerini kullandı.

"İLK 10'A ALMAM"

Programın moderatör ve yorumcusu Murat Kosova ise Dilmen'in söylediklerini abartılı bularak, "Hidayet Türkoğlu'nun Orlando Magic ile Lakers'ı elemek üzereyken finallerin en değerli oyuncusu olacaktı. Bir topla kaybettiler. Özel bir oyuncu kabul ediyorum ama sen en zirveye koyuyorsun. Alperen Şengün'ün NBA tarihinde triple double yapan en genç pivot olmasını, Türk spor tarihinin en iyi ilk 10 başarısı arasına almam." dedi.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Alperen Şengün Rıdvan Dilmen Murat Kosova Kosova Spor NBA Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

Erkan Can :

rıdvan 4-0 lık gs galibiyetini konusmaktansa top çevirip duruyor program boyunca (:

105
35
yanıtYanıtla
slim shady:

Murat kosova sonuna kadar haklı. Money man lakabı almış bir mehmet okur varken. Şampiyonluk yüzüğü olan tek türk oyuncu, all star olan tek oyuncumuz vs.. Hidayet ve orlando başka bir olay zaten. Yani tüm bunları düşününce Alperen daha yolun başında! Umarım hepsini geçer!

101
8
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Arda Turan in Barcelona tarihinin en iyi kadrosuna transfer olması Messi ile birlikte futbol oynaması daha büyük bir başarıdır. Arda Güler in 16 yaşında Fener de A takımda forma giymesi ve güzel oyunu daha büyük bir başarıdır.

69
30
yanıtYanıtla
Hayri :

asıl şeref madalyası dilmene verilmeli doğru durust futbol oynamadan bu kadar buyutulen bir kişi olarak jubilesinde sadece 2 bin kişi vardı stadın kapıları da açıktı

71
15
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Sergen in Stamford Bridge de Chelsea ya 2 gol atarak galibiyeti getirmesi bundan 3 kat daha büyük bireysel başarıdır. Almanya ile oynanan milli maçta rakiplerini eze eze adeta Almanlar a futbol dersi vermesi bundan daha büyük bir başarıdır.

52
30
yanıtYanıtla
ERKAN :

rıdvana da abart diyesin

39
3
yanıtYanıtla
Murat Felek:

Türk spor tarihinde ilk 10 a almam diyor haklı ancak bir kaç sene sonra fikri değişecek alperen Şengün NBA tarihinin en iyi Türk oyuncusu olacak

16
3
yanıtYanıtla
yıldırım şahin:

rıdvan dilmen , kosova ile basketbol tartışıyor bu gercekten nba de ilk100 olaya bile yazılmaz amacı altyazıdaki gs nin 4-0 galibiyetini geçiştirmek.

6
1
yanıtYanıtla
Ertan Aslan:

Verip te sonra geri mi alsinlar devletmiş

3
0
yanıtYanıtla
Doğru Dürüst:

Rıdvan alışmış bu devletten beleş ödüller almaya !!! O da haklı....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title