Haberler

Rıdvan Dilmen Beşiktaş maçı sonrası ilk 5'i tahmin etti! İşte favorisi

Güncelleme:

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup ettiği maçın ardından Süper Lig'de bu sezonu ilk 5'te bitirecek takımları da tahmin etti. Dilmen, "Benim sezon başındaki ilk 5 tahminim devam ediyor. Fenerbahçe, Galatasaray veya Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Adana Demirspor ısrarım devam ediyor" dedi.

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-0'la geçtiği maçı yorumladı. Semih Kılıçsoy'u Tuncay Şanlı'ya benzeten ünlü yorumcu, Süper Lig'i ilk 5'te bitirecek takımları da tahmin etti.

"TOPA MERMİ GİBİ VURUYOR"

Maça damga vuran genç yıldız Semih'e övgüler yağdıran Dilmen, "Sezon başına neden değerlendirilmedi Semih Kılıçsoy? Şenol hoca zamanında zaman zaman kadroya girmiş. Çok yetenekli, güvenli, topa mermi gibi vuruyor. Tuncay Şanlı gibi golcü kanat oyuncusu Semih Kılıçsoy. Bir de çok hızlı değil ama çabuk" dedi.

İLK 5'İ TEK TEK SAYDI

Ligin nasıl biteceğini söyleyen ünlü yorumcu, "Benim sezon başındaki ilk 5 tahminim devam ediyor. Fenerbahçe, Galatasaray veya Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Adana Demirspor ısrarım devam ediyor" dedi.

Rıdvan Dilmen Beşiktaş maçı sonrası ilk 5'i tahmin etti! İşte favorisi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Rıdvan Dilmen Trabzonspor Galatasaray Fenerbahçe Rizespor Beşiktaş Çaykur Adana Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (7)

musa çoban:

Rize Hatay Fenerbahçe ve Beşiktaş için averaj takımları oldunuz Galatasaray gelince mencsrecity kesiliyorsunuz.

39
76
yanıtYanıtla
Ahmet Öztürk:

Aynen katılıyorum. rize,hatay çok gereksiz ve ligin kalitesini düşüren takımlar.

yanıt2
yanıt13
O Z:

Bence böyle bitecek: Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor, Kayserispor.

32
72
yanıtYanıtla
Ahmet Öztürk:

rüyanda mı gördün yoksa öyle salladın mı...

yanıt6
yanıt4
Netherill:

üstünü ört açıkta kalmış.

yanıt3
yanıt1
Senrey26:

yeni genç semih umarım batuhan karadeniz ve mehmet batdala dönmez.

24
4
yanıtYanıtla
özgür yorulmaz:

Müneccim olmaya gerek yok, çok basit bir tahmin Rıdo. Şeyto.

7
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title