Haberler

Ali Koç'un karar verirken akla karayı seçeceği olayı Rıdvan Dilmen açıkladı: Çok zor durum

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-0 yendiği maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, İsmail Kartal'ın sarı-lacivertlilerdeki geleceğine ilişkin yorumlarda bulundu. Ali Koç'u zorlu bir karar verme sürecinin beklediğini belirten Dilmen yaptığı açıklamada, "Ali beyi çok zor durumda bırakacak bir durum İsmail hocayla devam edip etmeme konusu. Ben olsam devam ederim. Risk mi? Çok büyük risk." dedi.

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, sahasında Galatasaray'ı 2-0 yendi. Karşılaşmayı TRT Spor ekranlarında değerlendiren ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Ali Koç'u zor durumda bırakacak İsmail Kartal kararından bahsetti.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle:

"İSMAİL KARTAL İLE DEVAM EDERİM"

"Ali beyi çok zor durumda bırakacak bir durum İsmail hocayla devam edip etmeme konusu. Ben olsam devam ederim. Risk mi? Çok büyük risk.. Başarı başarısızlık olarak söylemiyorum. Löw, Jorge Jesus bunlar konuşulurken tabelaya bakarak devam etmen gerekiyor denebilir.

Ali Koç'un karar verirken akla karayı seçeceği olayı Rıdvan Dilmen açıkladı: Çok zor durum

"EMRE BELÖZOĞLU'NUN ŞU ANDA GELMESİ RİSK"

Emre Belözoğlu devam etmeli miydi diyoruz ama riskli. Emre Belözoğlu geleceği çok açıktır, illaki de gelecektir Fenerbahçe'nin başına ama şuanda risktir gelmesi. Duygularım ve mantığım İsmail hocayı devam ettirir. Rekor kırıp 8. yılda da şampiyon olamıyor Fenerbahçe, gelecek sezon yine sallanırsa diye göze almak risktir diyorum."

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Rıdvan Dilmen İsmail Kartal Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (3)

Ahmet Gündoğdu:

hele bu rıdvan nereye oynadıgı bellı degıl bu kadar kıvıran bu kadar dengesız bır adam gormedım.

0
1
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

senınde ne dedıgın bellısız.

0
1
yanıtYanıtla
Hasann hasann:

Bence da İsmail Hocayla devam. Zaten Avrupada Türk takımları yok, gerçekçi olalım getireceğin hocaları gönderirken de dünya tazminat ödüyorsun ve iş işten geçmiş oluyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title