Haberler

Real Madrid'in yıldızı Rudiger, tarihi zafer sonrası Mesut Özil'e benzettiği Arda Güler'in lakabını açıkladı

Güncelleme:

Barcelona'yı 4-1 yenerek İspanya Süper Kupası'nı kazanan Real Madrid'de Antonio Rudiger, karşılaşmanın ardından Arda Güler'den övgü dolu ifadelerle bahsetti. Milli yıldızı, Mesut Özil'e benzettiğini belirten Rudiger, "Arda Güler bana Mesut Özil'i hatırlatıyor. Ona 'Arda Abi' diyoruz." ifadelerini kullandı.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Real Madrid ile Barcelona, İspanya Süper Kupası finali için karşı karşıya geldi. Mücadeleyi eflatun-beyazlılar 4-1 kazanırken, maç sonu Rudiger, milli yıldız Arda Güler'e nasıl seslendiklerini açıkladı.

"REAL MADRID'İN GELECEĞİ ARDA GÜLER"

Arda Güler ile ilgili konuşan Rudiger, "Arda Güler çok yetenekli bir oyuncu. Kesinlikle Türkiye'de yetenekli oyuncular var. Arda'ya süre vermek lazım. Zor bir dönemden geçti, sakatlıktan çıktı. Daha iyi oluyor her geçen gün. Real Madrid'in geleceği Arda Güler.

Real Madrid'in yıldızı Rudiger, tarihi zafer sonrası Arda Güler'in lakabını açıkladı

"'ARDA ABİ' DİYORUZ"

"Arda Güler'i soyunma odasında nasıl çağırıyorsunuz?" sorusuna ise Rudiger, "Arda Güler bana Mesut Özil'i hatırlatıyor. Ona 'Arda Abi' diyoruz" şeklinde konuştu.

Real Madrid'in yıldızı Rudiger, tarihi zafer sonrası Arda Güler'in lakabını açıkladı

"MAÇ PLANIMIZ DEFANSIN ARKASINA SARKMAKTI"

Alman stoper maçla ilgili ise, "Maça çok iyi başladık. Defansın arkasına sarkmak maç planımızdı. Her zaman tehdit yaratabildi Rodrygo ve Vinicius. Bunun da karşılığını aldık. Maç maç bakacağız kupalara, böyle ilerleyeceğiz. Her zaman bu şekilde ilerleyeceğiz" dedi.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Real Madrid Arda Güler Mesut Özil Barcelona İspanya Madrid Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Yakup Vural:

Allah yolunu bahtını açık etsin küçük abi :)

144
5
yanıtYanıtla
10 Kaplan:

Arda oynamadan yıldızı parlayacak nasılsın olacak bu.sakatsa neden kadroda değilse neden oynamıyor hiç.

17
43
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Haberi okuyunca 2 gol 1 asist falan yaptı zannettim, meğerse hiç oynamamış...

30
7
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Yaw Hehe Tamam FENEViN CüRRüK PATTLAK GöZLü SöNüK SAKAT SAPSAL YILDIZLARI

1
25
yanıtYanıtla
Anonim:

Ne Saçmalıyorsun Erkan

yanıt14
yanıt1
Mehmet Akgündüz:

charlamagne tişörtü giymemişler mi idmanlarda

6
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title