Haberler

Pendikspor Yardımcı Antrenöründen Fenerbahçe maçı sonrası olay tepki: Emeğimiz çalındı

Güncelleme:

Pendikspor Yardımcı Antrenörü Eren Şafak, Fenerbahçe maçının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Hakem kararlarını eleştiren Şafak, "Hakemle ilgili çok sıkıntı var bugün. Bütün takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı. Welinton'un kırmızı kartı olacak iş değil! Herkesin burada emeği var. Emeğimiz çalınıyor gerçekten. Çok üzgünüz" dedi.

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'ye deplasmanda 4-1 yenilen Pendikspor'un Yardımcı Antrenörü Eren Şafak, mücadelenin ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"OYNADIĞIMIZ OYUNDAN MEMNUNUZ"

Karşılaşmayı değerlendiren Şafak, "Oynadığımız oyundan son derece memnunuz. İlk yarıda hafta için yaptığımız çalışmaları sahada gördük. İkinci yarıda hakem kararları ile takım yavaş yavaş geri çekilmeye başladı. Topu tutamamaya başladık ve çekilmeye başladık" ifadelerini kullandı.

"EMEĞİMİZ ÇALINDI!"

Hakem kararlarını sert eleştiren Şafak, "Hakemle ilgili çok sıkıntı var bugün. Bütün takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı. Welinton'un kırmızı kartı olacak iş değil! Herkesin burada emeği var. Fenerbahçeli oyuncular hakemi baskı altına alıyor, Mert Hakan'ın 3 tane sarı kart görmesi lazımdı bugün. Bizim emeğimiz çalınıyor burada. 4. hakeme söylüyoruz, 'Ben ne yapabilirim?' diyor. Emeğimiz çalınıyor gerçekten. Çok üzgünüz. İki tane kırmızı kart gördük, çok dar bir kadromuz var ama hakem arkadaşımız bunu düşünmüyor. İnanıyorum ki ligde kalacağız" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eren Şafak Fenerbahçe Pendikspor Spor Haberler

500

Yorumlar (30)

tamer durmaz:

Emeğiniz maç boyunca yere yatıp oyunu soğutmak mı

351
310
yanıtYanıtla
Metin Öge:

Olurmu ya sizin hakkınız mı var önemli olan fenerin yenmesi.

282
214
yanıtYanıtla
Mustafa Kaya:

kafanızı yormayın haftaya Trabzon bunları öttürecek:Dşampıyon GS kardeş takımımız

226
255
yanıtYanıtla
Ümit Demir:

kaç tane atak yaptınız veya ortaya ne koydunuz onbir kişi kaleci oldunuz gücünüz yetermi fener bahçeyi devirmeye dua edin dört çekmiş on dört değil ligin en altından çıkıp derbi maçı gibi havaya giriyorsunuz eleştirdiğin takım kadar olsan bende sana hak vereceyim ama şimdi doğruya doğru demi yani

167
146
yanıtYanıtla
Sadık:

Bütün başröl Ali Koç.

138
104
yanıtYanıtla
Yunus Deliorman :

ali koç kadar başınıza taş düşsün

yanıt22
yanıt16
Ayhan Artok:

hakem baktı olacak gibi değil haliylen 12.adamı devreye koydu ??

136
102
yanıtYanıtla
Ümit Demir:

sen oynayıp gol attında hakemlermi saymadı yerlerden bir türlü kalkmadınız adamlarında sabrı bir yere kadardır burdan böyle açıklamaya ekmek çıkmaz haftayada göreceyiz alanyanın ezdiği trabzonu

115
75
yanıtYanıtla
AGulden:

Cok dar kadronuz olmasi karigibi yatarak oyun oynamanizimi gerektiriyor? Utanmadain bir emegi calinmismis.

97
61
yanıtYanıtla
Aziz Dağ:

Kesinlikle katılıyorum Penaltı uyduruldu Velintonun her iki sarısı yanlış İrfan can resmen ayağa basıyor faul yok Velhasıl kelam Türk futbolundan Cacık olmaz

71
75
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title