Haberler

Penaltıya sebebiyet veren Gökhan Töre, otoparkta denk geldiği hakem Özkahya'ya sitem etti

Güncelleme:

Süper Lig'de Beşiktaş'ın Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldığı maçta Gökhan Töre'nin müdahalesine penaltı veren hakem Halis Özkahya, maç çıkışı otoparkta karşılaştığı Gökhan'ın "Hocam penaltı mıydı?" sorusunu yanıtsız bırakmadı. Özkahya, "Yardımcı hakem ile iletişim kurdum ve 'Kesin penaltı' dedi" yanıtını verdi.

Ankaragücü maçında yaptırdığı penaltıyla büyük üzüntü yaşayan Gökhan Töre, otoparkta karşılaştığı hakem Halis Özkahya'ya penaltıyı sordu. Paintsil'i düşürerek penaltıya sebebiyet veren Töre, Vodafone Park'ın otoparkında hakem Halis Özkahya ile karşılaşınca dayanamadı ve pozisyon hakkında bilgi almak istedi.

Penaltıya sebebiyet veren Gökhan Töre, otoparkta denk geldiği hakem Özkahya'ya sitem etti

BİR GERİLİM OLMADI

Gökhan'ın penaltıyı sorması üzerine Özkahya'nın, "Yardımcı hakemle iletişim kurdum, 'Kesin penaltı' deyince penaltıyı verdim" dediği aktarıldı. Bu cevabın üzerine Gökhan Töre'nin bir şey demeden oradan ayrıldığı ifade edildi.

Penaltıya sebebiyet veren Gökhan Töre, otoparkta denk geldiği hakem Özkahya'ya sitem etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Halis Özkahya Gökhan Töre Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (1)

Hasan Emrah KEMAL :

Penaltı haksız ama doğru karar. HAkem o durumda illaki penaltı verecek, başka yol yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title