Haberler

Pelkas'ın arkadaşı listenin ilk sırasında! Fenerbahçe, Attila Szalai'ın alternatifini buldu

Güncelleme:

Fenerbahçe, Avrupa kulüplerinin radarına giren Attila Szalai'ın takımdan ayrılması durumunda yerine geçecek ismi buldu. Sarı-lacivertliler, Macar savunmacının satışı durumunda PAOK forması giyen Giannis Michailidis'i kadrosuna katmak için listeye aldı. Genç savunmacı aynı zamanda Pelkas'ın Yunanistan Milli Takımı ve PAOK'tan arkadaşı.

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın geleceği tartışma konusu olurken transfer çalışmaları da bir yandan devam ediyor. Savunmadaki futbolcuları Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken sarı-lacivertliler, özellikle Atilla Szalai'ın takımdan ayrılması durumunda yol haritasını belirledi.

PELKAS'IN ESKİ TAKIM ARKADAŞI

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe yeni stoper adayını Yunanistan'da buldu. Sarı-lacivertliler, PAOK'ta forma giyen Giannis Michailidis için harekete geçti. Geçen yıl da transferi konuşulan 21 yaşındaki futbolcu ile anlaşma sağlandı. Yunan stoperin Luiz Gustavo, Dimitris Pelkas ve Kemal Ademi'nin menajerliğini yapan şirketin futbolcusu olması da bu transferin gerçekleşme olasılığını artırıyor. Yunanistan Milli Takımı'nda forma giyen Michailidis aynı zamanda vatandaşı Pelkas'ın PAOK'tan takım arkadaşı.

FENERBAHÇE'NİN TRANSFER POLİTİKASINA UYUYOR

Bu sezon Yunanistan Ligi'nde 8 maçta oynayan Michailidis 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Avrupa Konferans Ligi'nde ise 4 maçta boy gösterdi. Yunan stoper 21 yaşında oluşu ve gelecek vadetmesi nedeniyle de sarı-lacivertlilerin son dönemdeki transfer politikasına uygun bir isim olarak dikkat çekiyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dimitris Pelkas Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title