Haberler

Panathinaikos'un yolunu tutan Samet Akaydın Fatih Terim'i öve öve bitiremedi

Güncelleme:

Fenerbahçe'den Panathinaikos'a kiralanan Samet Akaydin, yeni takımı hakkında ilk kez konuştu. Fatih Terim'in etkisiyle Panathinaikos'a geldiğini belirten Samet, "Buraya gelmemde Fatih Terim'in etkisi çok büyük. Türk futbolcular onunla çalışmayı çok ister. Biraz heyecanlıyım ancak bu heyecanımın performansımı artıracağını düşünüyorum" dedi.

Süper Lig devi Fenerbahçe'den Panathinaikos'a kiralanan savunma oyuncusu Samet Akaydin, yeni takımı ile ilk kez açıklamalarda bulundu.

"HER TÜRK, FATİH TERİM'LE ÇALIŞMAK İSTER"

Yunan takımı Panathinaikos'a gelmesinde Fatih Terim'in büyük rolü olduğunu söyleyen Samet, "Panathinaikos'un taraftar grubunun çok etkili olduğunu biliyorum, Yunanistan'da büyük bir camia olduğunu biliyorum. Buraya gelmemde Fatih Terim'in etkisi çok büyük. Türk futbolcular onunla çalışmayı çok ister. Biraz heyecanlıyım ancak bu heyecanımın performansımı artıracağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK"

Yeni takımı hakkında konuşan Samet, "Bir an önce sahaya çıkmak istiyorum. Kişisel hedeflerden ziyade ortak hedefimiz Panathinaikos'u şampiyon yapmak. Benim hedefim kendimi en hazır hale getirip Avrupa Şampiyonası'na en iyi şekilde gidebilmek. Ben sahada asla vazgeçmeyen, hırsımla öne çıkan bir oyuncuyum. Bunu da taraftarlarımıza göstereceğim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Samet Akaydın Panathinaikos Fatih Terim Fenerbahçe Fatih Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

YİĞİT TÜRKALP:

PARALARINA DİKKAT ET EVLADIM.ÖVE ÖVE BİTİREMEDİĞİN KİŞİ ÇOK KİŞİYİ BİTİRDİ.....

5
4
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

Tabi övecek onu Yunanistan bile olsa avrupa'ya götürdü, güzel bir ülkede iyi bir maaşla top oynayacak.. yatsın kalksın TERİM'in elini öpsün.

4
0
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

SENDE GİT.TOPÇU DEĞİLSEN BİLE PARAN VARSA PARATOR SENİ DE SEVER.....

yanıt2
yanıt3
Fedai-14:

Sametciğim seçil ablan da senin gibi düşünüyordu birzamanlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title