Haberler

Oyundan çıkarken tepki gösteren Yusuf Yazıcı'ya hocası Galtier'den uyarı

Güncelleme:

Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier, oyundan çıkarken elini sıkmayan ve tepki gösteren Yusuf Yazıcı'yı medya üzerinden uyardı.

Lille, UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'a karşı 1-0 geriden gelip 2-1 kazandıkları mücadelenin sevinci yaşanırken Yusuf Yılmaz ise tartışma konusu oldu.

Yusuf Yazıcı, 77. dakikada oyundan alındı ve yerine Burak Yılmaz girdi. Burak Yılmaz, 2 golü atarak takımına galibiyeti getiren isim oldu. Maç boyunca birçok fırsattan yararlanamayan Yusuf Yazıcı, kenara alındıktan sonra bu karara şaşırdı ve oyundan çıkarken teknik direktörünün elini sıkmayarak tepki gösterdi.

"SAHADAN ÇIKIYORSA SAYGI GÖSTERMELİ"

Maç sonrası Yusuf Yazıcı'nın tepkisi hakkında konuşan Christophe Galtier, "Maça konsantre olmak başka şey, kızgınlık başka şey. Bunu Yusuf Yazıcı ile aramızda ve sessiz bir biçimde halledeceğiz. Sahadan çıkıyorsa buna saygı göstermeli. Sebebi her ne olursa olsun. Yusuf Yazıcı'yı çıkardım ve yerine Burak Yılmaz'ı aldım, o da 2 gol attı." ifadelerini kullandı.

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE GOL KRALI

Bu sezon Lille formasıyla 16 maça çıkan Yusuf Yazıcı, toplam 9 gol atıp 2 asist yaptı. Türk milli yıldız, UEFA Avrupa Ligi'nde attığı 6 golle zirvede yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yusuf Yazıcı Lille Spor Haberler

500

Yorumlar (27)

milli:

bizim sorunumuz adamımızın arkasında durmamak, yok şımardı, yok havalandı, heralde yani adam uefa da gol kralı bırakında az artistlik yapsın

9
27
yanıtYanıtla
RVR:

Çok saçma bir düşünce. .

yanıt10
yanıt1
a milli:

Artistlik yaparsa kusura bakma sonu emre mor gibi olur . . . Bak Cengiz''e , Çağlar''a ne sesleri çıkıyor ne başka bir şey. . .

yanıt11
yanıt1
RVR:

Hoca haklı. 77 de almış işte 13 dk daha oynamadın dıye tribe mi giriyorsun? Yerine giren adam da hem vatandaşın hem de girip maçın kaderini değiştirdi. Bizim genel olarak sorunumuz fazla duygusal olmamız. .

29
2
yanıtYanıtla
maho ağa:

eh işte hemen havalara girip şımarıyoruz ne gerek var

27
3
yanıtYanıtla
Kuşcu:

İki günde havalanırsan en kısa zamanda Trabzon spora döner bir iki sene orada idare eder, sonra ver elini alt liğler. Bir Yusuf vardı denir geçilir.

23
6
yanıtYanıtla
BRN:

dOGRU YA DA YANLIŞ. hOCA NIN KARARINA SAYGI DUYACAKSIN.

24
2
yanıtYanıtla
mm:

profesyonel olamamış

22
3
yanıtYanıtla
oflu:

fazla abartıldı buda

19
5
yanıtYanıtla
atkuyruk:

ulen yusuf anan gibi toka takacagina baban gibi biyik birak adam ol

6
15
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title