Haberler

Okul Bitti Çocuklar Spora Koştu

Güncelleme:

Batmanda öğrencilere yönelik düzenlenen "Sokaktan Spora" projesi kapsamında 65 öğrenci spor kursuna koştu.

Geleceğe koşuyorlar!

Batman Valiliği , İl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğünün ortak projelerinden olan "Sokaktan Spora" projesi devam ediyor.

Kurumların ortaklaşa hazırladığı proje ile çocukları sokaklardan ve kötü alışkanlılardan korumak ve spora yönlendirmek amacıyla 65 kişilik bir futbol takımı kuruldu.

Futbol Antrenörü İsmail Onur himayesinde 65 öğrenci, okul saatleri dışında futbol eğitimi alıyor.

Ramazan orucuna rağmen öğrencileri boş bırakmayan antrenör Onur, amaçlarının çocukları gibi baktığı öğrencileri iyi bir sporcu yapmak olduğunu belirterek "İsteyen çocuklar buraya gelerek kayıt yapabilir. Bizde sınır olmadığı gibi her çocuğa eğitim vermeye hazırız ve her gelen çocuğa spor malzemesi de veriyoruz" dedi. Karnelerini alan öğrenciler Aydınkonak spor sahasında yaz boyunca spor eğitimi görecekler. Antrenör İsmail Onur, proje ile ilgili yaptığı açıklamada "Valilik, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi tarafından koordine edilen proje ile 65 çocuk spor eğitimi alıyor" şeklinde konuştu. Murat Ezgin/Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci / Spor

Batman Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title