Haberler

Okan Buruk: "Hakem Bütün Kararları Aleyhimize Verdi"

- Okan Buruk: "Hakem bütün kararları aleyhimize verdi"İSTANBUL - Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın hakemi Serkan Çınar'ı eleştirerek, "Maçın başından sonuna kadar hakem baskısını hissettiğimiz bir maç oldu.

- Okan Buruk : "Hakem bütün kararları aleyhimize verdi"

İSTANBUL - Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın hakemi Serkan Çınar'ı eleştirerek, "Maçın başından sonuna kadar hakem baskısını hissettiğimiz bir maç oldu. Bütün kararları aleyhimize verdi" dedi.

Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrasında basın toplantısında konuşan Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Maçı berabere bitirdiğimiz mutluyuz. Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Özellikle rakibin hücum anlamında 7-8 tane maçın sonucunu değiştirecek oyuncuları var. Maç boyunca da bunu gördük. Takım olarak iyi savunma yaptık. Çok net 3-4 tane gol pozisyonumuz vardı. Verilmeyen penaltımız olduğunu düşünüyorum. Maç içinde öne geçme şansımız da olabilirdi. Penaltıyı yeseydik çok farklı bir maçın hikayesi olabilirdi. Bundan sonraki haftalar için bu oyunumuz ümit verdi. Çok pozisyon yakaladılar. Muhteşem bir seyirci vardı. Bunun yanında da maçın başından sonuna kadar hakem baskısını da hissettiğimiz bir maç oldu. Bütün kararları aleyhimize verdi. Takım, bütçe ve güç olarak Beşiktaş ile aynı seviyede değiliz. Mücadele olarak en üst seviye çıkarmaya çalıştık. Son 10 dakika 10 kişi kaldığımız için zorlandık. Bir puan aldığımız için mutluyuz. Beşiktaş'ı oynadığı oyundan dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

"Bizim gibi takımların alt tarafa yaklaşmaması çok önemli"

Sezona iyi başladıklarını söyleyen Buruk, "Özellikle son haftalarda istemediğimiz sonuçlar aldık. Son iki iç saha maçında beraberlik ve mağlubiyet aldık. Belki puan olarak hedefimizi yukarılara çekebilirdik. Şu anda aşağılara yaklaşmadan üstteki gruba tutunabilmek istiyoruz. İlk 6, 7'nin içinde olabilirsek bize mutluluk verir. İlk olarak hedefimiz bu. Bizim gibi takımların alt tarafa yaklaşmaması çok önemli. Alttaki gruptan üste gruba tutunmak çok önemli" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Serkan Çınar Murat Erat Okan Buruk Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title