Haberler

NBA Final Serisinde Golden State, Cleveland'ı Yenerek Öne Geçti

Güncelleme:

NBA Final serisi ilk maçında Golden State Warriors, evinde Cleveland Cavaliers'ı yenerek seride 1-0 öne geçti. LeBron James'in 51 sayısı, takımına galibiyeti getirmedi.

NBA Final serisinin ilki Golden State Warriors ile Cleveland Cavaliers arasında Oracle Arena'da oynandı. Normal süresi 107-107 tamamlanan karşılamada Warriors, Cleveland Cavaliers'ı uzatmalarda 124-114'lük skorla yendi. Golden State, böylece seride 1-0 öne geçerek saha avantajını iyi kullandı.

LEBRON'UN 51 SAYISI YETMEDİ

Warriors'ta Stephen Curry 29 sayı, 9 asist, Kevin Durant 26 sayı, 9 ribaund ve Klay Thompson 24 sayı, 3 ribaund ile galibiyetinin mimarlarından oldu. Cleveland'da ise LeBron James, 51 sayı, 8 ribaund ve 8 asist ile oynadı. LeBron'a Kevin Love 21 sayı, 13 ribaund ve JR Smith 10 sayı, 6 ribaund ile eşlik etti.

LeBron James ayrıca, Play-Offlarda 109. kez 30 sayı barajını aştı ve bu alanda rekoru elinde bulunduran efsane basketbolcu Michael Jordan'a yetişti.

SERİNİN 2. MAÇI 3 HAZİRAN'DA

Serinin ikin maçı 3 Haziran Pazar günü TSİ 03.00'de Oracle Arena'da oynanacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Golden State Warriors Cleveland Cavaliers Oracle Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

51 oynayakmı)):

51 sayı nedir lan. . bir sezon bukadar sayı atamayan basketbolcular var bizde:)))

24
0
yanıtYanıtla
kingjames:

takımınızda jr smith gibi mondofonlar olunca 51 sayı atsanda kazanamıyorsun herneyse james tarihin en iyi oyuncusu olduğunu kanıtladı artık

14
0
yanıtYanıtla
Büyük başkan Aziz:

Aziz başkan seneye lebronu alıcak kudurun hepiniz

0
0
yanıtYanıtla
Kingjames:

Jr smith, bir mac nasil hediye edilir, amator basketbolcunun bile yapamadi hatalari bize cok iyi gosterdi..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title