Haberler

    Muharrem Usta'dan Şampiyonluk İddiası!

    İkinci yarıda elde edilen başarılı sonuçların ardından transferlerin de beklenen verimi katması üzerine Başkan Muharrem Usta, teknik direktör Ersun Yanal ile bir görüşme yaparak, "Transfer dönemi başladığında sıkışıyoruz ve rakamlar artıyor.

    İkinci yarıda elde edilen başarılı sonuçların ardından transferlerin de beklenen verimi katması üzerine Başkan Muharrem Usta, teknik direktör Ersun Yanal ile bir görüşme yaparak, "Transfer dönemi başladığında sıkışıyoruz ve rakamlar artıyor. Şimdiden almayı planladığımız oyuncuları tespit edelim. Gelecek yıl şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız. Bunun için gerekli olan takviyeleri şimdiden ayarlamak istiyoruz. Bu konuda elimizi çabuk tutmak durumundayız ve gerekeni yapacağız" ifadelerini kullandı.



    HATA YAPMAK İSTEMİYORUZ



    Gelecek yıl kadroya çok kaliteli isimler katmayı planladıklarını belirten Başkan Usta, "Bu sezonun ikinci yarısında elde ettiğimiz sonuçlar yüzümüzü güldürdü ve motivasyonumuzu daha da artırdı. Hata yapmak istemiyoruz. Çünkü ekonomik olarak kulübün altından kalkamayacağı sorumlulukların içerisinde olmayacağız. Hata yapmamak için de erken yola çıkmak gerekiyor" diye konuştu. Bu arada Ersun Yanal'ın ise transfer listesi üzerinde çalışmalar yaptığı ve bu listeyi ilerleyen günlerde Usta'ya sunacağı öğrenildi.

    Kaynak: Fotomaç



    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Muharrem Usta Ersun Yanal Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title