Haberler

Mourinho'nun takımda kalmasını en çok istediği isim ortaya çıktı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun takımda mutlaka kalmasını istediği futbolcunun Ferdi Kadıoğlu olduğu iddia edildi. Kadıoğlu, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasını 51 maçta giydi ve 3 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, kadro yapılanmasına devam ediyor. Başarılı antrenörün takımda kesinlikle kalmasını en çok istediği futbolcu da belli oldu.

"FERDİ KADIOĞLU NE OLURSA OLSUN KALMALI"

Kulislerde dolaşan bilgilere göre Mourinho, yönetime sunduğu raporda takımın yıldızı ve taraftarın sevgilisi Ferdi Kadıoğlu'nun ne olursa olsun kalması istiyor.

8 GOLE KATKI SAĞLADI

Özellikle son 2 sezondur gösterdiği başarılı performansla büyük beğeni alan ve bu sezon toplamda 51 maçta forma giyen milli futbolcu söz konusu mücadelelerde 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Ferdi Kadıoğlu Jose Mourinho Fenerbahçe Kadıoğlu Futbol Spor Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi!
Bingöl'deki 4,2'lik depremin ardından Naci Görür'den endişelendiren açıklama: Küçük ama yeri can sıkıcı

Bingöl'deki 4,2'lik depremin ardından Naci Görür'den endişelendiren açıklama: Küçük ama yeri can sıkıcı

500

Yorumlar (6)

Barış O. B.:

Aklı varsa durmaz. Ne Mourinho ne de yönetim sezon sonunu göremez. Final olursa da U19 çıkar nasıl olsa. Durduk yere heba etmesin bir senesini

43
92
yanıtYanıtla
Sabahattin Yakar:

bizene yahu millet perişan habere bak

13
26
yanıtYanıtla
Murat Bayraktar:

akıllı adam cevheri görüyo.ferdi dunya standartlarında komple bir oyuncu.hem teknik hem hızlı hem güçlü ve kondisyonlu.hemde zeki.hemde bencil hiç değil.karakterli.bu kadar özellikle city de arsenalde çok rahat oynar ama kendisini gerçekten kulübüne bağlı.kesinlikle ömür boyu kalmalı ferdi.

19
3
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Dünyanın hiç bir güçlü takımı yılda 3 gol 1 asist üretebilen futbolcuyu direkt ilk 11 oynatmaz.

yanıt4
yanıt6
Nuri Aga:

3 gol 1 asist yani 4 gole katkı yapmış. Çok da bişi değil abartmayın yaw.

3
2
yanıtYanıtla
Talip Kabaoglu:

Hiç maç izlemiyorsunuz anlaşılan..adam bek oynuyor forvet değil

yanıt2
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title