Haberler

Mircea Lucescu, Dinamo Kiev'in yeni teknik direktörü oldu

Güncelleme:

Son olarak Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Mircea Lucescu'nun yeni adresi belli oldu. Ukrayna'nın önde gelen ekiplerinden Dinamo Kiev, Rumen çalıştırıcı ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Dinamo Kiev, Mircea Lucescu'nun yeni teknik direktörleri olduğunu açıkladı.

Ukrayna ekibinden yapılan açıklamada tecrübeli Rumen teknik adamla 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

"BANA GÜVENDİKLERİ İÇİN MİNNETTARIM"

İmzanın ardından açıklamalarda bulunan Lucescu, Ukrayna'yı çok özlediğini belirterek "Başarılı sonuçlar aldığım ülkeye geri dönmek istedim. Burada taraftarlarla çok iyi bir ilişkim vardı. Büyük gelenekleri olan ve yetenekli oyunculara sahip bir kulübe geldiğim için çok mutluyum ve eminim ki, birlikte verimli ve başarılı bir şekilde çalışacağız. Buradaki çalışmalarımdan ve elde edeceğim sonuçlardan başkan ve yönetim kurulunun memnun kalacağına inanıyorum. Bana güvendikleri için minnettarım" dedi.

"KAZANMA GELENEĞİMİZ CANLANACAK"

Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis ise, "Dünyanın en iyi teknik adamlarından Lucescu'yu göreve getirdik. Onun gelişiyle Dinamo Kiev'in kazanan geleneğinin yeniden canlanacağını, birçok şampiyonluk kazanacağını umuyorum. Elimden gelen her konuda ona yardımcı olacağım. İyi şanslar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Mircea Lucescu son olarak Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı çalıştırmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Dinamo Kiev Türkiye Ukrayna Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

ms:

Lucesku , Terim . . . . . ulen bunlar ölürse futbol tarihe karışacak , yokmu baska hoca adamların yas haddi de yok mezara kadar devam. Kuşunu oynatamayan oyuncu oynatıyor yuhhh artık

7
1
yanıtYanıtla
yok ya:

fatih terim türk futbolu katillerinden birisidir. gençlerin önünü kapatan yaş sınırlaması prjesini çıkaran biridir. insanların çoğu onun yüzüne ekmeğinden oldu.

yanıt9
yanıt0
CAN DEP:

Yahu bu daha yasiyormuydu..

4
2
yanıtYanıtla
Memleketim:

Buda nekadar ac gözlüymüs.

3
2
yanıtYanıtla
dr:

lucescu kraldır. . neyini gördünüz. . efendi bir antrenor milli takımda kalsaydı basarıya ulasırdık Terimden 1000 kat daha iyi. Siz de bişey beğenmiyorsunuz Kasap bıyıklın göbekli diye sepetlediğiniz del Bosque ispanyayı şampiyon yaptı daha nice örnekler var. Futbol mafyası gitmeli artık

2
0
yanıtYanıtla
zz:

Lucescu bir dehadir ama onu gorene tabii. GS''yi tuhaf oyuncular ile takir takir oynatti, ardindan BJK''yi sadece bir iki yil içinde mukemmel oynatti. Shaktar''a kimlik katti. . . Turk milli takimini kuran odur, simdi meyvelerini toplayan baskasi ( Fakat Turk milli takim antrenorlugune getirmek bence bir hataydi ) sebebi ise her kafadan bir ses çikiyor. . . Keske idda ya girebilsek, bence Dinamo Kievi uçaracak tekrar !!!! demedi demeyin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title