Haberler

Milli futbolcu, Aslan oluyor! Galatasaray, Acun Ilıcalı ile masaya oturdu

Güncelleme:

Sezon başında Antalyaspor'dan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e 4 milyon euro bedelle transfer olan Doğukan Sinik'e Galatasaray talip oldu. Ocak ayında transferi bitirmek isteyen sarı-kırmızılılar, İngiliz ekibinin 4 milyon euro bonservisin altında düşmemesi sonrası takas formülünü devreye sokacak.

Antalyaspor'da gösterdiği başarılı performansın ardından İngiltere Championship ekibi Hull City'e transfer olan Doğukan Sinik için Galatasaray harekete geçti.

HULL CITY, 4 MİLYON EURONUN ALTINA DÜŞMEYECEK

Fanatik'te yer alan habere göre, milli futbolcuyu 4 milyon euro bedelle sezon başında kadrosuna katan Acun Ilıcalı'nın takımı, sarı-kırmızılılarla görüşmelerde bu rakamın altına düşmeyi kesinlikle düşünmüyor. Yerli futbolcu havuzunu genişletmek isteyen Galatasaray'ın Doğukan Sinik transferinde ısrarcı olduğu ve takas formülünü devreye sokacağı belirtildi.

HALİL DE LİSTEDE

Galatasaray, Doğukan Sinik'in yanı sıra Halil Akbunar transferinde de sona geliyor. Şampiyonluk yarışında yerli oyuncu sayısını artırmak isteyen sarı-kırmızılılar, derin bir kadro kurmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Doğukan Sinik Acun Ilıcalı Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Eren İsmail:

Acun kimi aldıysa Türkiye'den bitirdi.

2
0
yanıtYanıtla
Hayri :

ozan da muthiş bir şans var hiç bir kulupte 4 hafta üstüste duzgun futbol oynamamış ama nasıl oluyorsa hala oradan oraya transfer oluyor bu kadar deha ise neden bir yerde tutunamaz yok ortalama bir topçu ise bu ilgi ne ilginç bir durumu var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title