Haberler

Messi'nin yaşadığı şok yüzüne yansıdı! Etrafını saran polisler ülkeye girişine izin vermedi

Güncelleme:

Arjantin ile Avustralya arasında oynanacak hazırlık maçı için Çin'e giden Messi'nin pasaportunda sorun çıktı. Ülkeye giriş yapamayan dünyaca ünlü futbolcu uzun süre bekletildi. Messi daha sonra kendisine çıkarılan geçici vizeyle ülkeye giriş yapabildi.

Inter Miami'ye imza atan Lionel Messi, Arjantin ile Avustralya arasında Çin'de oynanacak milli maç öncesi pasaport krizi yaşadı.

SAATLERCE AYAKTA BEKLEDİ

Arjantin ile Avustralya arasında oynanacak hazırlık maçı için Çin'e giden Lionel Messi, pasaportunda sorun çıkması nedeniyle ülkeye giremedi. Etrafını bir anda polisler saran Messi, saatlerce ayakta bekledi.

GEÇİCİ VİZE ÇIKARILDI

Lionel Messi saatler sonra kendisine geçici vize çıkarılmasıyla birlikte ülkeye giriş yapabildi. Paris Saint-Germain ile yollarını ayıran Arjantinli yıldız, geçtiğimiz günlerde ABD ekibi Inter Miami ile anlaştığını açıklamıştı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Avustralya Arjantin Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

ceromi:

adamlar bizim gibi avrupa sevici değil kanun ne diyorsa o bizde olsa vip hizmet helal osun dayı oğlu messi falan sökmez orada

170
6
yanıtYanıtla
İsmail Doğan:

Bizde olsa o polisi Hakkari'ye sürerler

109
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title