Haberler

McGregor'ın Skandalları Bitmiyor! Hem Gayrimeşru Çocuk Hem Bar Kavgası

Güncelleme:

Emeklilik kararı alan İrlandalı karma dövüş (UFC) sporcusu Conor McGregor'ın skandalları bitmiyor. Bu kez bir bar kavgasına karıştı. McGregor'ın ayrıca gayrimeşru bir çocuğu olduğu iddia edildi.

Profesyonel kariyerini geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla sonlandırdığını duyuran İrlandalı karma dövüş (UFC) sporcusu Conor McGregor'ın adı, iki skandala daha karıştı. Kafes dövüşünün yaramaz çocuğunun önce Dublin'de bir barın çıkışında kavgaya karıştığı, ardından da gayrimeşru bir çocuğu olduğu iddia edildi.

"RUS SENİ PATAKLADI" DENİLİNCE YUMRUK ATTI

Ada'da yayım yapan The Irish Mirror gazetesi, McGregor'ın, kendisine Khabib Nurmagomedov'u kastederek "Rus seni patakladı." diyen bir adama yumrukla saldırdığını ve polisin olayı soruşturduğunu yazdı. Görgü tanıklarına dayandırılarak verilen haber şu ana kadar herhangi bir gözaltının olmadığı ifade edildi.

"ÇOCUĞUMUN BABASI MCGREGOR"

Öte yandan 30 yaşındaki eski sporcunun bir dönem birlikte olduğu Terri Murray adındaki bir kadın da Instagram hesabından 1 yaşındaki kızı Clodagh'ın fotoğrafını paylaşarak çocuğunun babasının McGregor olduğunu belirtti. Bu yılın başında yaptığı bir açıklamada McGregor'la 2017 yılında Liverpool'da cinsel ilişkiye girdiklerini söyleyen 26 yaşındaki Terri, ünlü dövüşçüden DNA testi yaptırmasını istemişti.

McGregor'ın Skandalları Bitmiyor! Hem Gayrimeşru Çocuk Hem Bar Kavgası

McGregor'ın Dee Devlin'den olan ilk çocuğunun doğumundan yalnızca 4 hafta önce ilişki yaşadıklarını söyleyen genç kadın, daha sonrasındaysa hesabını silmişti. Terri, hesabını bu hafta yeniden aktifleştirdi ve takipçileriyle gerçekleştirdiği soru-cevap etkinliğinde McGregor'ın şu ana kadar DNA testi yaptırmadığını ancak buna gerek olmadığını ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Khabib Nurmagomedov Conor McGregor Dublin Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500

Yorumlar (2)

ORGANİK MORGANİK:

insanlarla dalga geçip alay edersen bela ve musibet başından eksik olmaz

0
0
yanıtYanıtla
Hemşinli:

Bizki bu kadar hizmetten sonra kendimizi halkımıza anlatamadık işimiz üç beş oya kaldı alın sizin olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title