Haberler

McGregor'ın Emeklilik Kararında Elif Aksu Detayı ve Taciz Skandalı

Güncelleme:

Neymar ile el ele fotoğrafı olan Elif Aksu'nun Conor McGregor ile birlikte olduğu söylenmişti. Ünlü sporcunun emeklilik kararının arkasında da Aksu'nun olabileceği belirtildi. Ayrıca McGregor'a cinsel taciz suçlamasıyla soruşturma açıldığı ortaya çıktı.

Emeklilik kararını sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından duyuran 30 yaşındaki sporcu, "Karma dövüş sanatları olarak bilinen spordan emekliye ayrılıyorum. Tüm eski meslektaşlarıma bu sporda başarılar dilerim." ifadelerini kullanmıştı. Şaşkına çeviren kararın perde arkası ortaya çıktı.

Conor Mcgregor'ın adı geçtiğimiz günlerde Elif Aksu ile anılmış ve magazin dünyası bu birlikteliği konuşmuştu... Paris Saint-Germain'de (PSG) top koşturan Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar'ın 27. yaş günü partisine katılıp Brezilyalı yıldızla el ele görüntülenen Elif Aksu, bir anda gündemin ilk sıralarına yerleşti.

İkilinin el ele fotoğraf vermesi dikkatlerden kaçmamış, görüntü sosyal medyada olay oldu. Hatta Fransız ve İngiliz medyası, Elif ile Neymar'ın aşk yaşadığına dikkat çekmişti.

McGregor'ın Emeklilik Kararında Elif Aksu Detayı ve Taciz Skandalı

MCGREGOR İLE BİRLİKTE

Daha sonra ise başta Romanya basını olmak üzere Hollanda ve İtalyan medyası, Elif Aksu'nun İrlandalı dünyaca ünlü boksör Conor McGregor'la birlikte olduğunu iddia etti. Yaklaşık 1 aydır McGregor'ın Londra'nın kuzeyindeki evinde yaşayan Aksu'nun çok mutlu olduğu ifade edildi.

EMEKLİLİK KARARININ ARKASINDA ELİF AKSU MU VAR?

Conor McGregor da 9 yıl aşk yaşadığı Rita Ora'dan ayrıldıktan sonra çok mutsuz bir dönem geçirdiğini söylemişti. Hatta birçok mücadeleyi kaybetmesinin nedeni de aşk acısı gösterilmişti. McGregor'un emekliye ayrılma kararının Elif Aksu ile birlikte olduğu döneme denk gelmesi kafalarda soru işaretleri yarattı.

CİNSEL TACİZ SORUŞTURMASI

Bununla birlikte İrlandalı dövüşçüye ülkesinde, cinsel taciz suçlamasıyla soruşturma açıldığı ortaya çıktı. İrlanda polisinin geçen ay bir kadın tarafından yapılan şikayet sonucu harekete geçti. Şikayet sahibi, olayın Dublin'deki Beacon Hotel'de gerçekleştiğini belirtti. Otel kayıtlarının da bu durumu doğrular nitelikte olduğu ifade edildi. İrlandalı dövüşçü, geçtiğimiz aylarda da taciz suçlamasıyla gözaltına alınıp bırakılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Conor McGregor Elif Aksu Haberler

Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilginç borç teklifi: Camileri, elektrik trafolarını ve ortak alanları al, düş yakamızdan

Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilginç borç teklifi: Camileri, elektrik trafolarını ve ortak alanları al, düş yakamızdan

Erdoğan'ın talimatıyla gündeme geldi! Bakan Işıkhan en borçlu 5 belediyeyi açıkladı

Erdoğan'ın talimatıyla gündeme geldi! Bakan Işıkhan en borçlu 5 belediyeyi açıkladı

Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

Bakmadan Geçme

26 TEMMUZ HAVA DURUMU || Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu tahminleri 11 üniversiteye yeni rektör atandı! Hangi üniversitelere rektör atandı? PARİS OLİMPİYATLARI BAŞLIYOR MU? Paris Olimpiyatları'nda Türk sporcular ne zaman yarışacak? Paris Olimpiyatları'nda Fransız koşucunun açılış törenine başörtüsüyle katılmasına izin verilmedi! Olay ne, ne oldu? CUMA MESAJLARI || En güzel, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli cuma mesajları MasterChef Türkiye ana kadroya giren 12. yarışmacı kim oldu? MasterChef kim kazandı? 26 TEMMUZ HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO | Hamster Kombat yeni şifre ne, nasıl kullanılır? Hamster Kombat nedir? CUMA NAMAZI NASIL KILINIR? Cuma namazı kaç rekat? Adım adım cuma namazı kılınışı 26 Temmuz Cuma namazı saat kaçta kılınacak? Cuma namazı İstanbul, Ankara, İzmir'de kaçta? İL İL CUMA NAMAZI SAATİ 26-27 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 26-27 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26-27 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26-27 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26-27 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 26-27 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer elektrik kesintisi!
4 kişiyi bıçaklayarak öldüren madde bağımlısı şahıs cezaevinden 5 gün önce çıkmış

4 kişiyi bıçaklayarak öldüren madde bağımlısı şahıs cezaevinden 5 gün önce çıkmış

500

Yorumlar (15)

tff:

bu elif aksu da avrupada sağlam temsil ediyo bizi valla. branşında başarılı bir milli

18
6
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Osmanlı Olsaydı Hiçkimse Böyle Rezillik Yapamazdı.

7
8
yanıtYanıtla
MÜRDÜM:

Osmanlı''daki rezillikleri yazsam mı?

yanıt4
yanıt4
DÜBÜRLÜ:

Osmanlıyak, Allah''ın adamıyak, bu ne biçim ayak diyorsun yani. . . Hamınız gelin ülen de diyorsun yani. Helal sana Ottomaniac. . .

yanıt0
yanıt0
Muavin:

Elif Aksu Dinlenme Tesisleri. .

13
0
yanıtYanıtla
Havuç:

Elif aksu elden ele gidiyor desene.

12
0
yanıtYanıtla
Elin Ceceni islam Adina Gavur Dövsün:

Oda Kalksin Hirsini Bizim Disi Türk Hatunundan Cikarsin

9
1
yanıtYanıtla
Manyak ya:

Arkadas bu nasil bir kadin anlamadim gitti, merak ettigim beraber olmadigi yabaci varmi ?

10
0
yanıtYanıtla
123:

Eyyyy amarika eyyyy batı seçimi sabote etmeyin

3
3
yanıtYanıtla
RUMBULAKE:

BİRAMIZI İÇTİK Mİ !!!KAFA GÜZEL Mİ!!!

yanıt3
yanıt1
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title