Haberler

Mbappe, gol krallığı için Ben Yedder'e de ödül verilmesini istiyor

Güncelleme:

Fransa Ligue 1'de gol kralı ilan edilen Mbappe, Monaco'da forma giyen ve kendisiyle aynı sayıda gol atan Wissam Ben Yedder'e de ödül verilmesi gerektiğini söyledi.

Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) 2019-2020 sezonunun gol kralı ilan edilen Paris Saint-Germain'in (PSG) yıldızı Kylian Mbappe, Monaco'da forma giyen Wissam Ben Yedder'e de ödül verilmesi gerektiğini belirtti.

21 yaşındaki oyuncu, Twitter'dan yaptığı açıklamada tebrik mesajları için teşekkür ederek, "Ancak Wissam'ın da bir ödül hak ettiğini düşünüyorum." ifadesini kullandı.

BEN YEDDER 3 PENALTI GOLÜ ATINCA KRALLIK MBAPPE'NİN OLDU

İki futbolcunun da 18'er golü bulunmasına rağmen, Ben Yedder'in 3 golünün penaltıdan olması nedeniyle gol krallığı Mbappe'ye verilmişti.

Fransa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ligler sonlandırılmış ve lider PSG şampiyon ilan edilmişti.

Kaynak: AA / Spor

Paris Saint Germain Kylian Mbappe Fransa Haberler

500

Yorumlar (6)

Türk:

Ne saçma 3 u penaltıdan diye diğeri gol kralı ilan edilmiş. Gol goldur. O zaman boş kaleye atılan veya uzaktan atılan golleri de hesaplayın ona göre gol kralı seçin :) ne saçma

2
1
yanıtYanıtla
FRANSIZ:

Sanamı sorucaz

yanıt3
yanıt1
İNGİLTERE:

Fransa bana sor kardeşim

yanıt0
yanıt0
RUS:

HAYIR BANA SORUCAKSINIZ

yanıt0
yanıt0
Lig sorumlusu:

La olum kuralları boşuna mı koyduk , gol kralları kupaları mı diyelim? Bir birinci olsun diye kural ekledik. Dedik ki gol sayısı aynı ise gol için az efor sarfedilen penaltı fazla atana puan olarak ger düşürelim ma yapaydık

0
0
yanıtYanıtla
Sergen:

Hadi oradan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title