Haberler

Boksta "Yüzyılın Maçı" Yeniden Yapılacak

Güncelleme:

Boks kariyerini noktalayan ABD'li Floyd Mayweather, Filipinli Manny Pacquiao ile yıl sonunda yeniden maça çıkacak.

Yenilgisiz şampiyon unvanıyla boks kariyerini noktalayan ABD'li Floyd Mayweather, Filipinli Manny Pacquiao ile yıl sonunda maça çıkacağını açıkladı.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından Filipinli boksörle videosunu paylaşan Mayweather, videonun altına "Yıl sonunda Manny Pacquiao ile tekrar ringe çıkacağım" mesajını yazdı.

MAYWEATHER SAYI FARKLIYLA KAZANMIŞTI

İkili, 2015 yılında Las Vegas'ta "Yüzyılın Maçı" adıyla düzenlenen orta sıklet unvan karşılaşmasında kozlarını paylaşmış ve Mayweather, sayı farkıyla mücadeleden galip ayrılmıştı.

Kariyerinde çıktığı 50 karşılaşmayı da kazanarak bu alanda rekor kıran 41 yaşındaki Mayweather, geçen yıl emekliye ayrıldığını duyurmuştu.

Kaynak: AA / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Manny Pacquiao Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (14)

Boks değil dalavere:

Gördüğüm en korkak boksör! Boksör diyemiyorum korkağın teki. Bunu benimle bir odaya kapatsınlar kaçacak bi yer de yok :)

11
15
yanıtYanıtla
fayt mı fight mı bilemedim??:

acaba sen kaç tane boks maçına çıktın da yorumluyorsun? yok eğer hiç öyle bir tecrübe yaşamadıysan söylemek isterim ki tv karşısında oturup yorum yapmak veya burda yazmak kadar kolay değil. sen karşıdakine vuruyosun DA karşıdakide sana vuruyor!

yanıt0
yanıt0
boksör adnan:

kardaş senin kafan iyimi ? sen o floyd a sabahdan akşama kadar yumruk at adamı gıdıklamaz bliebi de floyd un seni yumrukladığını düşün yerden seni iş makinesi ile kazırlar.

yanıt2
yanıt0
VAN LI YAM ŞANLIYAM:

AMAÇARI PARA PARA SIZDIRMAK

13
1
yanıtYanıtla
Loma:

Gervonte Davıs para getirmiyor sanırım profesyonelde :)

10
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Çok para gitmiş gene para biriktirme zamanı herhalde

8
1
yanıtYanıtla
vahdettin:

bence bu para için yapılan bir şov maçı

6
1
yanıtYanıtla
Gunes:

Ulan size ne amerikanin bokscusundan, bunu da haber diye yapiyorsunuz,turk halki amerikanin adini bile duymak istemiyor

4
2
yanıtYanıtla
MAHO:

istambol entalye izmir hostir emme banene

1
3
yanıtYanıtla
daima hak:

hayvana şiddet diyen hayvanseverler bakın insanları nasıl vuruşturuyorlar birazda insanlar için şiddet var deyin belki birilerinin vicdanı sızlarda bu insanları para menfaati için kavga ettirmezler . . . Daha kavgasız zararsız yarışmalar düzenlensin bence

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title