Haberler

Max Kruse'un sözleşmesinde ilginç kumar maddesi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin, Werder Bremen ile sözleşmesi biten golcü Max Kruse ile 3 yıllık sözleşme anlaştığını açıklanmıştı. Alman golcünün sözleşmesindeki sürpriz madde ortaya çıktı. İddiaya göre Max Kruse'un Kumar tutkusuna karışılmayacak. Poker turnuvalarına girmesi engellenmeyecek. İzin günlerinde kumar oynamak için yurt dışına çıkması sorun edilmeyecek.

Kruse'nin sözleşme detayları da ortaya çıkmaya başladı. Max Kruse'nin kazanacağı paranın yanı sıra sözleşmesine özel maddeler de koydurduğu öğrenildi.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; profesyonel poker oyuncusu da olan ve bu tutkusu ile sıkça eleştirilen Alman futbolcunun anlaşmasında bu konuyla ilgili madde olduğu öğrenildi.

İşte iddia edilen o detaylar;

Kumar tutkusuna karışılmayacak. Poker turnuvalarına girmesi engellenmeyecek. İzin günlerinde kumar oynamak için yurt dışına çıkması sorun edilmeyecek.

Gereksiz kırmızı kart görürse ya da sarı karttan cezalı duruma düşerse yıllık garanti ücretinin yüzde 10'unu geçmeyecek kadar ceza verilebilecek. Bunun dışında saha dışında gerçekleşen olaylar saha içine bağlanarak başarısızlık durumunda kendisine para cezası kesilemeyecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Max Kruse Fotomaç Spor Haberler

500

Yorumlar (31)

BLade:

Hadi Fener olun gencler devam Win Win le para yatirin Max Krusenin Kumarda kaybedecegi paralari kim verecek , alin terinizle kazandiginizi 3 kuruşu verin Fener olun ,İslam Slimaninin yata yata aldigi senelik 4.5 milyon euroluk maasi kim verecek , Futbolcu eslerinin on binlerce tl lik kuafor alisveris paralarini kim verecek , bindikleri luks araclarin benzinini bakimini kim yapacak , yazin gittikleri bodrumda cesmede plajda tanesini 40 50 tl den aldiklari soguk ice tealerin , lahmacunlarin paralarini kim verecek hadi enayiler Fener olun verin cebinizdeki son kuruslari da sizin yarim kilo eti bile evinize alamadiginiz umurlarinda mi verin cebinizdekileri Keriz ol kampaynyasina

19
3
yanıtYanıtla
Muhtar:

Adam baştan yatmaya geldiğini söylemiş. Anlaşılan fenerliler SMS''le fener olmaya devam edecekler. . .

18
1
yanıtYanıtla
YAŞASIN POKER PARTİLERİ:

ARTIK FENERBAHÇE KAMPLARINDA AKŞAMLARI POKER PARTİLERİ VAR.

19
0
yanıtYanıtla
LAS VEGAS YERİNE FENERE GELMİŞ:

BİR KUMARBAZI FENERE YAKIŞTIRANLAR UTANSIN. BU TRANSFER ANCAK LAS VEGASA YAKIŞIRDI.

16
1
yanıtYanıtla
ZİHNİYET YOKSUNLARI:

KİM SÖYLEDİ SİZE KARALAMAYA BAŞLADINIZ HEMEN SONRA TÜRKİYEDE FUTBOL NİYE GELİŞMİYOR

6
9
yanıtYanıtla
BU ALİ KOÇTAN FENERBAHÇE BAŞKANI OLMAZ:

HERİF BİRDE İDDAA İÇİN MAÇI SATARSA NE OLACAK. AZİZ YILDIRIM BÖYLE BİR SÖZLEŞMEYİ ASLA İMZALAMAZDI.

10
1
yanıtYanıtla
MTT:

Fener de zaten kumar oynuyor, geçen seneki kumar tutmadı bu sene daha büyük oynuyor anlaşılan. . .

10
1
yanıtYanıtla
Kırşehirli:

YAZIKLAR OLSUN ali koç BİTİRDİN FENERİ . . .

7
3
yanıtYanıtla
haydarr:

ali koç senin gelmeni dört gçzle bekledik ama çok saçma işler yapıyorsun geçen senemizi komoliyle sen mahfettin onu acemiliğine verdik bu sene ne yapıyorsun yaşlıları doldurmaya başladın takıma böyle şart sunan bir futbolcu transfer edilirmi çok pahalıya patlıyabilir asıl kumarı sen oynuyorsun inşallah kazanırsın

7
2
yanıtYanıtla
takipte:

. . . . İstediği zaman takımda futbol oynamasına izin verilecek.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title