Haberler

Mauro Icardi'den gol krallığı yarışındaki rakibi Edin Dzeko'ya gönderme

Güncelleme:

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, 4-0 kazanılan Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Sezon boyunca yüzde yüzünde olmadığını belirten Icardi, Fenerbahçeli Edin Dzeko ile arasındaki yarış hakkında, "Gol krallığı tabii ki istediğim bir şey ama Galatasaray'ın şampiyon olması önceliğim" dedi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor'u Barış Alper Yılmaz (2), Hakim Ziyech ve Mauro Icardi'nin golleriyle 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızılıların müsabakadaki son golünü kaydeden Arjantinli golcü Icardi, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"DEVRE ARASINDA KONUŞTUK"

Mücadeleyi değerlendiren yıldız golcü, "İlk yarı rahat bir şekilde çıktık ama gol atamadık. Devre arasında konuştuk ve farklı bir mantalite ile çıktık ve golleri atıp kazandık" ifadelerini kullandı.

ÖNCELİĞİ KRALLIK DEĞİL, ŞAMPİYONLUK

Gol krallığında Edin Dzeko ile çekişmesi hakkında açıklama yapan Icardi "En iyi sezonlarımdan bir tanesi ama yüzde yüzde değildim sezon boyunca. Elimden geldiğince takım için orada olmaya çalıştım. Gol krallığı tabii ki istediğim bir şey ama Galatasaray'ın şampiyon olması öncelik" şeklinde konuştu.

Mauro Icardi'den gol krallığı yarışındaki rakibi Edin Dzeko'ya gönderme

TARAFTARLARA MESAJ GÖNDERDİ

Taraftarlara mesaj gönderen tecrübeli forvet, "Çok güzel bir sevgi var takıma ve bana karşı. Bize aşkla yaklaşıyorlar. Bizi her yerde takip ediyorlar. Takım ve benim adıma mutlu edici. Desteklerinin devam etmesini istiyoruz. Böyle şeyler bize enerji katıyor" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mauro Icardi Galatasaray Fenerbahçe Edin Dzeko Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

Bulo Can:

penaltilarla yetismeye calisan bir zavallisin sen

89
69
yanıtYanıtla
Orhan Karakisla:

bu cimbom'lular hep boş ..fener maçına kadar aslan gibi kukredigini zannediyorlar fenerbahçe onları kedi gibi miyavlatır

50
99
yanıtYanıtla
Emre Guler:

aralarında ki son 20 maçı araştırsana bakalım nasıl bir sonuç çıkacak yazık senin kafana

yanıt51
yanıt18
Fatih Yıldırım:

BİRİLERİ HATİCEYE (FENEVLİLER) , DİĞERLERİ NETİCEYE BAKIYORLAR. (GALATASARAYLILAR)

yanıt18
yanıt7
Sinan Bulduk:

Geçen seneki 3ü1 aradakileri unutma..Daha yeri soğumadı :D

yanıt12
yanıt4
Bülent:

Galatasarayın şampiyonluğuna seni davet ediyorum ????????

yanıt12
yanıt7
objektif:

Tff başkanı Gs holiganı neyi konuşuyoruz. Ona rağmen FB 2 puan geride ve ramstaki maçı bekliyor. Kazanırsa 96 Trabzon gibi Gs 20 yıl kendine gelemez. Yeni Mesut Yılmazlar, Mehmet Ağarlar aramaya başlar.

29
35
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Kalk oğlum kalk , sabah oldu işe geç kalacaksın :D

yanıt11
yanıt4
objektif:

Sinan kardeş futbol bu. Kendine gelemez çünkü Gs taraftarı iyi gün dostudur. 2 sene şampiyon olamasın stada gitmez, maçını tv den bile izlemez. Böyle bir durumda kulüp kapanır herhalde. Gsnin cesareti varsa Fb ile yabancı hakem konusunda anlaşır o maç için.

yanıt8
yanıt7
Oliver:

yeri geldi 14 sene şampiyon olamadık, yine de sizin gibi kanal kanal, ülke ülke gezip ağlamadık millete. boş yapıyorsun, Galatasaray'a sallayacağına kendi başarısızlıklarına odaklan

yanıt9
yanıt4
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title