Haberler

Hatayspor, Stoke City'den Mame Diouf ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı

Güncelleme:

Süper Lig'in yeni ekibi Hatayspor, ses getiren bir transfere imza attı. İngiltere Championship ekiplerinden Stoke City forması giyen Mame Diouf'u 1+1 yıllığına kadrosuna kattı.

Süper Lig takımlarından Hatayspor, transfer çalışmalarına devam ederken ses getiren bir hamle de yaptı. Ligin yeni ekibi, İngiltere Championship Ligi ekiplerinden Stoke City forması giyen Mame Diouf'u kadrosuna kattı. 32 yaşındaki futbolcu, 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Atakaş Hatayspor'umuz, geçtiğimiz sezon Stoke City'de santrfor olarak görev yapan 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu Mame Biram Diouf ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı. İmza törenine Onursal Başkanımız, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş katıldı. Mame Diouf'a ve Atakaş Hatayspor'umuza hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi.

Hatayspor, Stoke City'den Mame Diouf ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı

PREMİER LIG'DE 153 MAÇA ÇIKTI

Kariyerine Diaraf'da başlayan Diouf, sırasıyla Molde, Manchester United, Blackburn Rovers, Hannover 96 ve Stoke City'de oynadı. Deneyimli oyuncu, İngiltere'nin bir numaralı organizasyonu Premier Lig'de toplam 153 maça çıkarken geçen sezon Stoke formasıyla Championship'te 8 maçta 1 gol attı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Stoke City Hatayspor Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (7)

ALİ:

HATAYSPOR SEMPATİK TAKIM BİR MARDİNLİ OLARAK SÜPER LİGDE BAŞARILAR DİLİYORUM.

4
0
yanıtYanıtla
GADDAR:

BİZ DE BELHANDA , JİMMY DURMAZ, FEGHOULİ VE SEKİDİKA İLE UEFA KUPASINI ALACAĞIZ !!!!

1
1
yanıtYanıtla
haylass:

Çok gol atmış, çok golcüymüş. . . :S :D

0
1
yanıtYanıtla
Erhan:

Golcü forvet diyor mu , at gözlüğünü çıkar öyle bak böcek

yanıt1
yanıt0
BJK:

SENEYE BÜYÜK TAKIMLARIN BİRİNE KAKARLAR

1
0
yanıtYanıtla
AFYONLU:

Uffff Diouffff

0
0
yanıtYanıtla
STOKE:

SON BİRKAÇ MAÇINI İZLEDİYSENİZ HİÇ AÇIK VERMEYEN RAKİPLERİNE POZİSYON BİLE VERMEYEN MÜKEMMEL BİR TAKIMDI DİLERİM HATAYDA AYNI ORTAMI BULUR . SAMPİYONLUK ADAYLARIYLA OYNADIKLARI SON MAÇLAR TAKIMLARIMIZA DERS VERECEK NİTELİKTEYDİ.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title