Haberler

Tartışma sonrası özür dileyen Gerrard'dan Fatih Terim açıklaması: Yıllardır saygı duyuyorum

Güncelleme:

Rangers Teknik Direktörü Steven Gerrard, Galatasaray karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Maçın ardından Fatih Terim'den özür dileyen İngiliz teknik adam, tecrübeli teknik adama yıllardır saygı duyduğunu belirtti.

Rangers Teknik Direktörü Steven Gerrard, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Galatasaray'ı 2-1 yenerek gruplara kaldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından çevrimiçi bir platform üzerinden düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Gerrard, Galatasaray'ın çok önemli bir rakip olduğunu belirterek, "Son düdük çaldığında çok rahatladım. Takımıma güveniyordum. Bu galibiyet bizim için çok önemli. En güzel gecelerimden biri. Avrupa'da güzel maçlarımız oldu. Oyuncularımı kutluyorum. Çok iyi bir takımı ve teknik direktörü yendik. Bana göre galibiyeti hak ettik. Böyle devam etmemiz lazım." diye konuştu.

Gruplara kalmanın finansal açıdan da önemli olduğunu vurgulayan Gerrard, "En önemlisi de taraftarımızı mutlu ettik. Keşke onlar da yanımızda olsaydı. Önemli olan turu geçmekti." ifadelerini kullandı.

Tartışma sonrası özür dileyen Gerrard'dan Fatih Terim açıklaması: Yıllardır saygı duyuyorum

"TERİM'E SENELERDİR SAYGI DUYUYORUM"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e çok saygı duyduğunu dile getiren Steven Gerrard, "Kendisine senelerdir saygı duyuyorum. İki takım için de çok önemli bir maçtı. Galatasaray, Avrupa'da çok tecrübeli bir takım. O bakımdan bu galibiyet bizim için daha da özel oldu. Çok mutluyuz." diye konuştu.

Gerrard, maçta attıkları iki golü de çok beğendiğini anlatarak, "İlk yarıda iyi pozisyonlara girdik ama maalesef golü atamadık. İkinci yarıda her şey farklı oldu ve golleri bulduk." değerlendirmesinde bulundu.

ÖZÜR DİLEDİ

Öte yandan İngiliz teknik adam, maçın ardından Fatih Terim'in yanına giderek özür diledi. İki teknik adam, bir süre sohbet ettikten sonra soyunma odasının yolunu tuttular.

Kaynak: AA / Spor

Steven Gerrard Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (34)

YUSUF USLU:

ULAN FATİH SENDEN BİR CACIK OLMAZ. ORASI TÜRKİYE DEĞİL. NASIL OLUYOR FUTBOL GÖR ÖĞREN. BURADA MASA BAŞINDA ALAVERE DALEVERE İŞLEM TAMAM. MAHALLE TAKIMI SİLDİ SAHADAN BE GS. YI YAZIK YAZIK.

29
12
yanıtYanıtla
TURCO:

Rangers''a mahalle takımı diyen birisi. Muhtemelen Fenevli. Avrupa kupalarına yıllardır gidemediği için Avrupa takımlarından bi haber. . . Yazık :)

yanıt15
yanıt10
Ramazan:

Sen Bi sus önce kendine bak

yanıt3
yanıt3
FUTBOL SEVER:

TÜRK futbolu senin gibi kendini beğenmiş, saldırgan birinde kurtulamadı, ne hallere geldik futbol dibe çöktü, milli takımın başına geçtin o kadar para kazandın, bütün yetki verildi, sözde futbolda alt yapılarla şaha kalkacaktık çöktük, ülke puanları dibe vurdu, milli takımdan aldığın paaraları bir vatandaş olarak helal etmiyorum

26
8
yanıtYanıtla
Taylan:

Sen mal mısın milli takımdan gelen parayı saden bağışladı. Yıllardır avrupa kupalarına katılamayan pis fenevli

yanıt1
yanıt2
kaya:

Galatasaray 20 yıldır Avrupa''da dökülüyor. Çünkü orada bizim hakemler yok. 7 Milyon EURO alan futbolcu Falkao nerede?Takımlarımız Avrupa''da mahalle takımlarına eleniyor.

19
6
yanıtYanıtla
007:

Türkiye de futbol masada Avrupada sahada oynanır. fatih terimin bir kez daha çakma teknik diröktör olduğunun kanıtı :) ee kadroya türk hakemlerini alamıyor . :)

18
3
yanıtYanıtla
Serap:

Ukala ingiliz sonunda böyle özür dilersin.

7
13
yanıtYanıtla
SERAP''A CVP:

Özür dilemesi gereken senin sağa sola saldıran kuduz teknik direktörün.

yanıt1
yanıt0
Kemal:

Takımları Kayıran Hakemler Olmayınca Tabi Avrupada Dökülüyo Türk Takımları

15
4
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title