Haberler

Lille'in istediği Burak Yılmaz'a Fiorentina ve Lecce de talip oldu

Güncelleme:

Beşiktaş'ın 35 yaşındaki kaptanı Burak Yılmaz'a 3 kulüpten teklif var. Fiorentina, Lecce ve Lille, golcü futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Siyah-beyazlı yönetimin beklentisine en yakın öneriyi ise Fransız ekibi yaptı.

Yeni sezon için genç ve tecrübeli isimlerin karmasından oluşan dinamik bir kadro oluşturmayı planlayan Beşiktaş, diğer yandan da oyuncularına gelen teklifleri masaya yatırmaya hazırlanıyor.

Avrupa kulüplerinin ciddi bir şekilde ilgilendiği isimlerin başında Burak Yılmaz geliyor. 35 yaşındaki golcüye İtalya'dan Fiorentina ve Lecce'nin yanı sıra Fransa'dan Lille kulüpleri talip oldu. Siyah-beyazlı yönetimin, maaş indirimi için görüşeceği Burak'a tatminkar bir teklif olması halinde değerlendireceği öğrenildi.

BURAK'IN MAAŞINA EN YAKIN ÖNERİ LILLE'DEN

Buna en yakın önerinin ise Lille kulübünden geldiği ifade edildi. Lecce ise geçen sezon Burak Yılmaz'ı kadrosuna katmayı çok istemiş, İstanbul'da yapılan pazarlıklarda istediği sonucu elde edememişti. Burak ile eski yönetimin yaptığı anlaşmaya göre yeni sezonla birlikte sözleşmesi iki yıl daha uzayacak ve sezon başına 12 milyon 600 bin TL garanti ücret kazanacak.

LİLLE'DEN 2 YILLIK SÖZLEŞME

Burak Yılmaz'ı izlemek için İstanbul'a gelen Fransız ekibi Lille'in sportif direktörü Luis Campos, tecrübeli forvetle de görüştü. Campos'un Burak'a "Golcülüğünü beğeniyorum, seni Lille'de görmek istiyorum" dediği ve 2 yıllık sözleşme önerisinde bulunduğu öğrenildi.

BU SEZON BURAK YILMAZ

26 MAÇ

24 İLK 11

14 GOL

7 ASİST

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Beşiktaş Lecce Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (6)

atma ziya:

Fiorentina ve Lecce mi sadece? daha real madrid barca paris liverpool , vb. onları yazmayı unutmuşsunuz zaaaaaaaaaaaaaaaaaa hihihi

3
0
yanıtYanıtla
8i8i:

Kamera sakisimi bubunlari yazıyorsunuz sonra duyum aldik

3
0
yanıtYanıtla
tr:

alan çoook pişman olur

3
0
yanıtYanıtla
TS:

35 YAŞINDAKİ ADAMI NE YAPACAKSINIZ

1
0
yanıtYanıtla
audemars:

Beşiktaş için Mario Mandzukic ismi geçiyor ! Adam en az 35 yaşında bu futbolcuyu kaç yıl daha oynatabilirsiniz Türkiye de iş yapar zihniyeti böyle yaşlı adamların sürekli transfer edilmesine yol açıyor resmen kendi ligimizi Türkiye de iş yapar diyerek küçümsüyor kalitesini düşürüyoruz .

1
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Her daim yanindayiz oglum .looo

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title