Haberler

Kulüpler Birliği'nde Olağan Genel Kurul Yarın Yapılacak

Kulüpler Birliği'nin Yarın Ankara'da Yapacağı Toplantıda Birçok Soru Cevabını Bulacak.

Kulüpler Birliği`nin yarın Ankara`da yapacağı toplantıda birçok soru cevabını bulacak.

Mütevelli heyet toplantısında öncelikle Fenerbahçe`nin durumu ele alınacak. 2005 yılından itibaren toplantılara katılmayan sarı lacivertli kulübün, birlikten ihraç edilmesi bekleniyor. Bugün de bir basın toplantısı yapan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, yarınki kulüpler Birliği toplantısına katılmayacaklarını resmen açıklamışlardı.

CANAYDIN`IN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLAMASI HALİNDE, MÜTEVELLİ HEYETİ KENDİSİNE DESTEK VERECEK

Başkanlık seçiminde ise, Özhan Canaydın aday olduğunu açıklarsa, mütevelli heyeti kendisine destek verecek, ancak hem sadece Galatasaray`ın Seyrantepe konusu ile sürekli ilgilenmesi nedeniyle, hem de kulüplerin isim hakları ile ilgilenmemesi nedeniyle yoğun eleştiriler yöneltecek. Canaydın`ın aday olmaması durumunda, mütevelli heyetinin Ankaraspor Başkanı Hilmi Gökçınar ismi altında birleşmesi bekleniyor.

FEDERASYON`UN OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GİDİP GİTMEMESİ DE GÖRÜŞÜLECEK

Gündemin bir diğer halkası ise, Futbol Federasyonu`nun olağanüstü kongreye gidip gitmemesini kapsayacak. Bu konuda Vestel Manisaspor ile birlikte Galatasaray`ın da olağanüstü kongreye gidilmesi doğrultusunda oy kullanması bekleniyor.

FEDERASYON`UN, OLASI BİR OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL KARARI ÇIKMASI DURUMUNDA SEÇİMLERİ MART AYINA TAŞIMAYA ÇALIŞACAĞI ÖĞRENİLDİ

Öte yandan gelişmeleri sessiz bir şekilde izlemeyi tercih eden Futbol Federasyonu`nun, olası bir olağanüstü genel kurul kararı çıkması durumunda kanuni haklarını sonuna kadar kullanacağı ve seçimleri Mart ayına taşımaya çalışacağı öğrenildi. Kasım sonuna kadar imzaların tamamlanması durumunda Federasyon`un Aralık ayında yapacağı toplantıda olağanüstü genel kurul yapması bekleniyor. Yasanın verdiği iki aylık süreyi kullanması beklenen federasyonun, olağanüstü toplantıda görevi bırakma kararından sonra yeniden bir aylık yasada verilen süreyi de kullanacağı öğrenildi.

ANKARA/DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title