Haberler

Kriz giderek büyüyor! Pendikspor, Mert Hakan Yandaş'ı şikayet etti

Güncelleme:

Pendikspor, Fenerbahçe'nin yıldızı Mert Hakan Yandaş'ın maç içindeki davranışları sebebiyle TFF'ye resmi şikayette bulundu.

Süper Lig ekibi Pendikspor, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mert Hakan Yandaş'ın gol sevinci sırasında yedek kulübesine karşı sportmenliğe aykırı hareket ettiğini ve maçın hakemi Kadir Sağlam'ı tehdit ettiğini iddia ederek, TFF'ye resmi şikayette bulundu.

RESMİ ŞİKAYETTE BULUNDULAR

Radyospor'da yer alan habere göre, Pendikspor, 4-1 mağlup oldukları maçta Mert Hakan Yandaş'ın gol sevincinde Pendikspor yedek kulübesine yaptığı sevinç sebebiyle 36. maddeden (sportmenliğe aykırı hareket) PFDK'ye sevk edilmesi talep edildi. TFF Disiplin Talimatı'na göre; 36. maddeden sevk edilen sporcu ve kulüp görevlilerine bir aydan altı aya kadar müsabakadan men cezası verilir.

3-7 MAÇ ARASI CEZA ALABİLİR

Öte yandan Pendikspor'un Mert Hakan için yaptığı bir diğer başvuru da Mert Hakan ile maçın hakemi Kadir Sağlam arasında geçen diyalog hakkında. Pendikspor yaptığı başvuruda Mert Hakan'ın Kadir Sağlam'ı tehdit ettiği gerekçesiyle 41. maddeden (hakaret ve tehdit) PFDK'ye sevkini istedi. TFF Disiplin Talimatı'na göre; 41. maddeden sevk edilen sporcu 3 ila 7 maç arası men cezası verilir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe Pendikspor Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

Aziz Dağ:

Bu pisliklerin futboldan men edilmesi lazım

167
43
yanıtYanıtla
Alperen:

Bizim orda şöylebir sözvar sıılmısgoun hesabı olmaz pendikspor seni birinişikayet etmek kurtarmaz baskalarının gazına gelme heledefetönün.

62
140
yanıtYanıtla
Hayrullah Karakuş:

Ne diyon yazın okunmuyor

yanıt3
yanıt0
Serkan Çıvkın:

sana mı soracaklar şikayet ederken o zaman mert Hakan'ın istediğini yapsın dimi

yanıt0
yanıt0
Eray Yılmaz:

Pendik fena gaza gelmiş:)

60
85
yanıtYanıtla
Vll. Murat:

FB maçında mabadini yirtanlar GS karşısında hayalet gibi sahada dolanıyor.yerlerden kalkmayip maçın içine edenler utanmadan şikayet ediyor.Sikayet edilecek adam arıyorsanız sakatlık numarası yapıp maçı soğutan oyuncularınizi edin .GS ye yaranmak için takla atmaya devam edin ikinci lige düşerken sizi kurtarsınlar .yallah kümeye

74
64
yanıtYanıtla
Karaşal:

Pendikli yöneticilerin savcılığa gidip hakeme dava açmaları gerekiyor. Birileri yargılanmadan bu işler çözülmez

103
25
yanıtYanıtla
Ahmet Hasan:

Futbolcular senede 1 ve ya 2 kez psikolojik destek görmeli. Emre Belözoğlu, Volkan , Mert Hakan, İrfan Can yaptıkları hırs değil, tahrik. Büyük takımlara yakışmayan özellik.

72
41
yanıtYanıtla
ersin k:

toreira vicinus icardi çok normal değil mi 6slı

yanıt15
yanıt19
Sinan Bulduk:

Koskoca kulübü zengin çocuklarının elinde oyuncak yaparsanız , işte böyle en son ne zaman şampiyon olduğunuzu dahi unutup Google’dan bakarsınız :d

69
26
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title