Haberler

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü İllerarası Karate Şampiyonası'nda 6 madalya kazandı

Güncelleme:

Bursa'da düzenlenen İllerarası Minik ve Yıldız Karate Ligi 2. Etap Şampiyonası'na katılan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü, 6 madalya ile eve döndü. Şampiyonada Kübra Kılınç, Esmanur Hümeyra Eraslan, Hilmi Metehan Toker, Ecrin Yıldız, Kağan Berk Bektaş ve Leylanur Yıldırım madalya kazandı.

Bursa'da düzenlenen İllerarası Minik ve Yıldız Karate Ligi 2. Etap Şampiyonası'na katılan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü, 6 madalya ile eve döndü.

Geçen hafta sonu Bursa'da düzenlenen İllerarası Minik ve Yıldız Karate Ligi 2. Etap Şampiyonası'na katılan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü karate takımı, kürsüden inmedi. 16 il'den 750 sporcunun katıldığı İllerarası Minik Yıldız Karate Şampiyonası'nda Körfezli karateciler, madalyaları adeta silip süpürdü. 8 karateci ile şampiyonaya katılan Körfez Gençlerbirliği takımından Kübra Kılınç (11 yaş) 32 kiloda şampiyon, Esmanur Hümeyra Eraslan (12 yaş) 40 kiloda şampiyon, Hilmi Metehan Toker (10 yaş) 40 kiloda şampiyon, Ecrin Yıldız (12 yaş) 35 kiloda ikinci, Kağan Berk Bektaş (11 yaş) 35 kiloda üçüncü ve Leylanur Yıldırım (12 yaş) 35 kiloda üçüncü oldu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gençlerbirliği Yıldırım Hümeyra Körfez Bursa Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title