Haberler

Fenerbahçe, Konyaspor'a 1-0 yenildi

Güncelleme:

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Yeşil-beyazlı takım mücadeleyi 9 kişi tamamladı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Hüseyin Göçek'in yönettiği mücadeleyi Konyaspor 1-0 kazandı. Konyaspor'a galibiyeti getiren golü 41. dakikada Riad Bajic kaydetti. Yeşil-beyazlı takımda 67. dakikada Skubic, 77. dakikada Ömer Ali Şahiner kırmızı kart gördü.

Fenerbahçe, Konyaspor'a 1-0 yenildi

FENERBAHÇE 7 MAÇTIR KAZANAMIYOR

7 maç sonra kazanan Konyaspor puanını 26'ya çıkardı. Galibiyet hasreti 7 maça çıkan Fenerbahçe ise 40 puanda kaldı. Konyaspor, önümüzdeki hafta Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Fenerbahçe ise sahasında Hes Kablo Kayserispor'u ağırlayacak.

Fenerbahçe, Konyaspor'a 1-0 yenildi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hüseyin Göçek Fenerbahçe Konyaspor Haberler

500

Yorumlar (29)

HER KOŞULDA FB Lİ OLMAK ÇAĞRISI:

Sn Aziz YILDIRM ve Sn Aykut KOCAMAN. Bu yazı tamamen size yazılmıştır ve okuyan milyonlarca FB linin de paylaşması gerekmektedir. FB için Ailesinden, kendinden ödün vermiş kaç kişi tanıyor bu camia, sizin FB liliğiniz Trübündeki, sokaktaki, evdeki FB liden daha fazla olduğu su götürmez bir gerçek olarak tüm camia tarafından kabul edilebilir bir düşüncedir. Sadece Futbol takımının değil Klübünde sonrası kötü, ancak önce Sizin tekrar kolları sıvamanız ve önümüzde yürümeniz gerekmektedir.

4
5
yanıtYanıtla
biri kaybetmeme rekoru diğeri kazanamama:

cimbomun rekorunu kıracak ama tersten

8
0
yanıtYanıtla
konyasporlu:

cenabetlik takımda değilmiş seyircideymiş şimdi anlaşıldı

7
0
yanıtYanıtla
xx:

beceriksiz hakem iki kisi daha atsaydin fener hukmen galip gelirdi ne diyelim artik sike de sokmuyor en rezil fener fener

5
2
yanıtYanıtla
Murat:

Ali goça son darbeyi kupa maçında Kadıköye vuracağız, bakalım devlet demeye devam edebilecek mi.

3
3
yanıtYanıtla
ŞİKAYETÇİYİM HAKİM BEY:

1-0 yenilmek fb için büyük başarı

4
0
yanıtYanıtla
Fenerim canım benim ne hale geldin:

Ali Koç Başkanım Yılmaz Vural bı çağrı yapın gelsin bu takımı ancak o coşturur ayrıca bu futbolcu arkadaşlar bu formayı hak etmiyor para cezası dahil cezalandırın

2
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Aziz Yıldırım lütfen Aykut Hoca ile geri dönün.

2
1
yanıtYanıtla
Tokatçı selo:

Tebrik ederim hakettiler kazandılar. Birilerinin şu fb li oyunculara geri ve yan pas atarak maç kazanamayacaklarını öğretmesi lazım. Konyanın 1.kırmızısı ağır karar fakat 2. kırmızı doğru. Konya spordan aynı direnci ve oyunu galatasaray maçında da göstermelerini bekliyoruz.

2
1
yanıtYanıtla
Kalafatçı:

İnşallah fener iflas eder kulüp kapanır bizde kurtuluruz bunlardan.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title