Haberler

    Atiker Konyaspor'dan Fenerbahçe Taraftarına Tepki

    Güncelleme:

    Atiker Konyaspor maç sonunda bir açıklama yaparak Fenerbahçe taraftarına sert tepki gösterdi.

    Konyaspor kulübü 1-0 yenildikleri Fenerbahçe maçı sonrası resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak sarı-lacivertli taraftarlara tepki gösterdi. Misafir tribününden fotoğraflar paylaşan yeşil-beyazlılar, kırılan camları, duvardaki hasarları ve koltukları yayınladı. Bunun yanında bazı güvenlik görevlilerine saldırı olduğu aktarıldı. Ayrıca yapılan açıklamada, "Fenerbahçe taraftarları tribünleri savaş alanına çevirdi" ifadelerini kullandı.

    Atiker Konyaspor'dan Fenerbahçe Taraftarına Tepki

    İşte o açıklama:

    "Fenerbahçe taraftarı maçın ardından kendilerine ait bölümde yer alan çok sayıda koltuk, ayna, kapı, klozet ve çeşmeleri kırdı. Tuvaletleri, turnikeleri ve duvarları savaş alanına çevirdi. Öte yandan konuk ekip taraftarı tel örgü bariyerlerini kırarak kontrol merkezindeki çalışanlara saldırdı.

    Misafir takım taraftar grubunun tribünleri terk etmesinin ardından stat yetkililerimiz ve federasyon temsilcisi tarafından yapılan hasar tespiti sonrasında; tribündeki çok sayıdaki koltuk parçalanırken klozet kapakları, turnike bariyerleri ve ayna ve kapıların kırıldığı görüldü. Ayrıca pisuvarların kullanılmaz hale getirildiği, sabunlukların söküldüğü tespit edildi."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Konyaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (57)

    konyasssss:

    anca türkiye futbol oynayabilen daha doğrusu şikeyle hakemle yüzü gülen dünyada tek parasıyla rezil olan takım f. b

    19
    15
    yanıtYanıtla
    ayıp gerçekten ayıp:

    bu milli servettir. bunu yapan insan olamaz. bunu yapan ahlaksız ülke ekonomisini düşünmeyen bir mahluktur. Ülkenin batmasını isteyen düşmandan daha tehlikelidir.

    18
    4
    yanıtYanıtla
    Çalışan:

    Fenerbahçe bir suç abidesi olmuş gidiyor nedir bu rezillik , yazık büyük taraftar büyük takım diyorlar vay efendim elit insanlar vs vs bir maç kavga dövüş bir maç polis arabası devirir bir maç olur stad yakar . . . Eğitim şart bunlara

    13
    7
    yanıtYanıtla
    colin:

    anadolu maçlarında 20 tl ye sattığınız biletleri büyük takıma 100-150 tl ye satarsanız o taraftarda o parayı böyle çıkartır. hareketler doğru değil ama taraftarın tepkisini çekecek fiyatlar konunca durum böyle oluyor malesef

    7
    13
    yanıtYanıtla
    konyasssss:

    yapılabileçek en salakca ve malca bir savunma şekli eyyy bilet fiyatından ve nere gittiğinden haberi olmayan kuş beyinli.

    yanıt2
    yanıt1
    kjhhg:

    fener seyırcısınden kelle bası 500 tl alacaksınkı en az anca her gıttıklerı yer olay cırkef takım nede olsa

    11
    5
    yanıtYanıtla
    12 NUMARA:

    Bir Fenerbahçeli olarak kınıyorum lakin bu taraftar olamaz provakatör bunlar her takımda var.

    12
    3
    yanıtYanıtla
    Zogo:

    Bütün deplasman maçlarına 10-15 TL bilet parası alıp da Fenerbahçe taraftarından 80-100 TL para alırsan olacağı budur. Önce adaletli davranmalısın ki onlar da sana adil davransın. Kırılan eşyaların fiyatı topladığınız bilet parasının 5''te 1''i etmez. Hadi Hayırlı İşler

    9
    6
    yanıtYanıtla
    mustafa:

    adam bir fenerbahçeli olarak kınıyorum diyor diğeride bilet fiyatlarından dolayı diyor. Bilmiyor akşam ki maç bileti kaç paraydı ve geliri nereye gitti. çünkü kafa ona göre mallll.

    11
    3
    yanıtYanıtla
    Fb:

    Ulan konya sen kim fb gim sen 5 tl biletı 150 tl satsan ben olsam yakırım her tarafı. Ulan turkiyde fb olmasa bu anadolu takımları nerde para kazanacık konyalı yürü konyalım

    1
    12
    yanıtYanıtla
    Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title