Haberler

Kayserispor Yaz Transfer Döneminde Kadrosuna 7 Futbolcu Kattı

Güncelleme:

Süper Lig takımlarından Kayserispor, yaz transfer ve tescil döneminde 3 yabancı 4 yerli futbolcu olmak üzere toplamda 7 futbolcuyu kadrosuna dahil etti. Yerli futbolcular arasında Hasan Ali Kaldırım, Onurcan Piri, Kartal Kayra Yılmaz, Yiğit Emre Çeltik yer alırken, yabancı futbolcular arasında Julian Jeanvier, Stephane Bahoken ve Aylton Boa Morte bulunuyor.

Kayserispor, yaz transfer tescil döneminde kadrosuna 7 futbolcu kattı.

Süper Lig'de ekiplerinden Kayserispor, yaz transfer ve tescil döneminde 3 yabancı 4 yerli futbolcu olmak üzere 7 futbolcu kadrosuna kattı. Sarı kırmızılı kulüp, yerli futbolcu olarak Hasan Ali Kaldırım, Onurcan Piri, Kartal Kayra Yılmaz, Yiğit Emre Çeltik ile anlaşırken yabancı futbolcu olarak Julian Jeanvier, Stephane Bahoken ve Aylton Boa Morte ile sözleşme imzaladı.

Sezon başı itibariyle sözleşmesi biten Joseph Attamah ve Majid Hosseini sözleşme uzatan sarı kırmızılılar kadrosunda bulunan genç oyunculardan Nurettin Korkmaz ile Ethem Balcı'yı İnegölspor'a kiralık olarak gönderdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hasan Ali Kaldırım Kayserispor Çeltik Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title