Haberler

Kayserispor'un Biyonik Adamları

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarı tamamlanırken, Kayserispor 17 maçta 24 farklı oyuncuya şans tanıdı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarı tamamlanırken, Kayserispor 17 maçta 24 farklı oyuncuya şans tanıdı. En çok süre alan isim aynı zamanda 17 maçın tamamında forma giyen bin 433 dakika ile Tjaronn Chery olurken, bu ismi 16 maçta Bin 420 dakika süre alan Umut Bulut takip etti. Umut Bulut bu maçların tamamında ilk onbirde sahaya çıktı. Yine ilk yarıdaki 17 maçın tamamında sahaya basan bir diğer isim Bilal Başacıkoğlu oldu.

Deplasmanda oynadığı BB Erzurumspor maçında 1 puan alarak ligin ilk yarısını 19 puan ile 13. sırada tamamlayan Kayserispor, bu maçlarda tam 24 farklı oyuncuya şans tanıdı. Kadrosunda tam 34 profesyonel futbolcu bulunduran Sarı-Kırmızılı takım böylece 10 isme şans tanımadı. Ligin ilk yarısında maçların tamamında forma giyen Tjaronn Chery tam Bin 433 dakika sahada kaldı. Bu ismi 16 maçta forma giyen ve toplamda Bin 420 dakika süre alan Umut Bulut ile 15 maçta Bin 305 dakika sahada kalan Tiago Lopes isimleri takip etti. En az süre alan oyuncu ise 1 maçta sahaya çıkan ve sadece 5 dakika forma giyen Hakan Çıtak oldu. Teknik adamların şans tanımadığı isimler oyuncular Abdullah Gürbüz, Ahmet Kürşat Kılıç, Bora Barlas, Doğan Alemdar, Ercan Çiftçi, Mustafa Buğra İlter, Nuh Naci Kırlangıçoğlu, Uğurcan Gülay, Oğuzhan Berber ve Vedat Karakuş oldu. Bu oyunculardan sadece Oğuzhan Berber sakatlığı nedeniyle oynayamazken diğer 9 genç isimi teknik adamlar tercih etmedi. Kayserispor'da ligin ilk yarısında sahaya çıkma fırsatı yakalayan oyuncuların maç sayıları ve aldıkları süreler ise şöyle:

Tjaronn Chrey : 17 Maç Bin 433 dakika

Umut Bulut: 1 16 Maç Bin 420 dakika

Tiago Lopes: 15 Maç Bin 305 dakika

Atila Turan: 16 Maç Bin 291 dakika

Bernard Mensah: 16 Maç Bin 246 dakika

Cristian Sapunaru: 15 Maç Bin 200 dakika

Kana Bıyık: 15 Maç Bin 191 dakika

Bilal Başacıkoğlu: 17 Maç Bin 176 dakika

Silviu Lung: 13 Maç Bin 170 dakika

Rajko Rotman: 10 Maç 866 dakika

Şamil Çinaz: 12 Maç 844 dakika

Deniz Türüç: 10 Maç 818 dakika

Levent Gülen: 13 Maç 816 dakika

Silvestre Varela: 15 Maç 783 dakika

Oleksandr Kucher: 7 Maç 378 dakika

Muammer Yıldırım: 4 Maç 360 dakika

Sakıb Aytaç: 2 Maç 148 dakika

Artem Kravets: 6 Maç 132 dakika

Mert Özyıldırım: 6 Maç 122 dakika

Asamoah Gyan: 7 Maç 95 dakika

Hasan Hüseyin Acar: 1 Maç 18 dakika

Kazım Çelik: 1 Maç 16 dakika

Adem Doğan: 1 Maç 11 dakika

Hakan Çıtak: 1 Maç 5 dakika - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayserispor Umut Bulut Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title